ΓΔ: 2701.38 0.37% Τζίρος: 263.96 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Διαδήλωση σε αμερικανική πόλη
Στιγμιότυπο από διαδήλωση πολιτών με υψωμένα χέρια στις ΗΠΑ, κατά τη διάρκεια πορείας.

Συγκέντρωση στο κέντρο Αθήνας στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

Μαθητές και φοιτητές του αντιεξουσιαστικού χώρου διαδήλωσαν ειρηνικά σήμερα στο κέντρο της Αθήνας για τη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, με πορεία προς το Σύνταγμα και έντονα συνθήματα, χωρίς να σημειωθούν εντάσεις.

Πορεία στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου πραγματοποιήθηκε σήμερα, Σάββατο 6 Δεκεμβρίου, στο κέντρο της Αθήνας, με τη συμμετοχή μαθητών και φοιτητών από τον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Η κινητοποίηση εξελίχθηκε ειρηνικά, με πολυάριθμα συνθήματα, ενώ οι διαδηλωτές κινήθηκαν προς το Σύνταγμα, αποτίοντας φόρο τιμής στον 15χρονο μαθητή που έχασε τη ζωή του πριν από 17 χρόνια από σφαίρα ειδικού φρουρού. Μετά την ολοκλήρωση της πορείας, οι συμμετέχοντες αποχώρησαν χωρίς να σημειωθούν εντάσεις.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη 34χρονου Τούρκου στην Αθήνα με Ερυθρά Αγγελία της Interpol

Στη σύλληψη 34χρονου Τούρκου, καταζητούμενου διεθνώς από τις τουρκικές Αρχές για διακεκριμένη κλοπή και παρεμπόδιση δημοσίου συμφέροντος, προχώρησαν οι αστυνομικοί χθες το μεσημέρι σε περιοχή της Αθήνας.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άγιος Παντελεήμονας: Τρεις ανήλικες συνελήφθησαν για ληστεία 24χρονης

Τρεις ανήλικες, 13 και 15 ετών, συνελήφθησαν για ληστεία 24χρονης στον Άγιο Παντελεήμονα. Αφαίρεσαν με βία την τσάντα της, τραυματίζοντάς τη στο κεφάλι. Εντοπίστηκαν σύντομα από αστυνομικούς και οδηγήθηκαν στο τμήμα.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη 26χρονη, καταζητούμενη από την Ιντερπόλ για ναρκωτικά

Μια 26χρονη Τουρκάλα συνελήφθη χθες στην Αθήνα σε τυχαίο αστυνομικό έλεγχο καθώς εκκρεμούσε εις βάρος της Ερυθρά Αγγελία της Ιντερπόλ για υποθέσεις ναρκωτικών, απειλής και εξύβρισης. Οδηγήθηκε στην εισαγγελία.
Κτίριο φυλακών Κορυδαλλού
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Marfin: Προσφυγή της 46χρονης κατά προφυλάκισης ανακοίνωσε ο συνήγορός της

Η 46χρονη κατηγορούμενη για τη βομβιστική επίθεση στη Marfin κατέθεσε προσφυγή κατά της προσωρινής κράτησής της, επικαλούμενη έλλειψη ταυτοποίησης και απαλλακτικό δεδικασμένο. Το αίτημα εξετάζεται από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.