ΓΔ: 1430.9 -2.95% Τζίρος: 118.18 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης προσέφερε η Celestyal Cruises

Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης ότι κατανοώντας επίσης πλήρως τις αυξημένες ανάγκες στήριξης του Εθνικού Συστήματος Υγείας προχώρησε σε δωρεά 12.000 χειρουργικών μασκών και 1.100 λίτρων αντισηπτικού υγρού.

Τουλάχιστον 5.5 τόνους τροφίμων μακράς διάρκειας, καθώς και ειδών πρώτης ανάγκης και προσωπικής υγιεινής, προσέφερε η ελληνική εταιρεία κρουαζιέρας Celestyal Cruises σε συνεργασία με τη Μητρόπολη Πειραιά, στο πρόγραμμα σίτισης των οικονομικά αδύναμων και ευπαθών ομάδων στους δήμους Πειραιά, Δραπετσώνας, Ρέντη, καθώς και του Γηροκομείου Πειραιά.

Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης ότι κατανοώντας επίσης πλήρως τις αυξημένες ανάγκες στήριξης του Εθνικού Συστήματος Υγείας προχώρησε σε δωρεά 12.000 χειρουργικών μασκών και 1.100 λίτρων αντισηπτικού υγρού.

Παράλληλα, η Celestyal Cruises αποδεικνύοντας έμπρακτα τις ευχαριστίες και το σεβασμό της στο υγειονομικό προσωπικό της χώρας που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή και δρα με αυτοθυσία για την ευημερία του συνόλου, προσφέρει σε επιλεγμένα νοσοκομεία της Β' Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιά ως ένδειξη ευγνωμοσύνης, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, 50 τριήμερες κρουαζιέρες για 2 άτομα.

Οι κρουαζιέρες θα μπορούν να πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του 2020 και 2021 και πρόκειται για τριήμερες περιηγήσεις στα ελληνικά νησιά, που περιλαμβάνουν πλήρη διατροφή, ποτά, ψυχαγωγία, καθώς και δύο εκδρομές στην Αρχαία Έφεσο και την Κνωσό. Επιπλέον, η εταιρεία σχεδιάζει ειδική εκπτωτική πολιτική για τους εργαζόμενους στην πρώτη γραμμή καταπολέμησης της πανδημίας τόσο στην Ελλάδα όσο και σε όλες τις αγορές που δραστηριοποιείται.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal Cruises, κ. Κρις Θεοφιλίδης σε δήλωσή του ανέφερε χαρακτηριστικά: «Διανύοντας μια από τις πιο δύσκολες στιγμές στην ιστορία του σύγχρονου κόσμου, στόχος μας είναι η υποστήριξη και η ανακούφιση τόσο των ευαίσθητων κοινωνικά ομάδων από τις επιπτώσεις της δύσκολης αυτής συγκυρίας, αλλά και η έμπρακτη απόδειξη της ευγνωμοσύνης μας και η αναγνώριση της αδιάκοπης προσφοράς εκείνων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Σε εξαιρετικά δυσμενείς και απρόβλεπτες συνθήκες τόσο για την ανθρώπινη υγεία, όσο και για την οικονομική ευημερία των κοινωνιών ανά τον κόσμο, οι υψηλές αξίες, όπως η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη είναι εκείνες που θα πρέπει, επίσης, να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Nosokomeio, Meth, Ygeia, Koronoios
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλη αύξηση στα πνευμονολογικά και παθολογικά ιατρεία των νοσοκομείων

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ σημειώνει ότι η αναμονή των ασθενών για εξέταση στα παθολογικά και πνευμονολογικά ιατρεία των εφημερευόντων νοσοκομείων ξεπερνά σε πολλές περιπτώσεις τις 8 ώρες.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα 12 μέτρα του ΕΟΔΥ για το άνοιγμα των σχολείων την Δευτέρα, τι συνιστά

Aναμένεται ενημέρωση από το υπουργείο Παιδείας, προκειμένου να διευκρινιστεί τις θα γίνει με τις απουσίες των μαθητών, οι οποίοι είτε έχουν συμπτώματα, είτε έχουν βγει θετικοί στο τεστ.
covid-19-metallaxi-koronoios
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Aυξημένος κατά πολύ ο αριθμός των κρουσμάτων covid - 19 στη χώρα μας

Σύμφωνα με ειδικούς, η κορύφωση της εξάπλωσης της Covid-19 για τον φετινό χειμώνα αναμένεται μετά τα Φώτα, καθώς τότε θα προστεθούν και όσοι κόλλησαν κατά την Πρωτοχρονιά και την νυχτερινή διασκέδαση των ημερών.