ΓΔ: 2622.79 -1.07% Τζίρος: 78.46 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 12:00:02
Αστυνομικό όχημα Ελλάδας

Σύλληψη γνωστής ηθοποιού στη Βουλιαγμένη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ

Γνωστή ηθοποιός συνελήφθη στη Βουλιαγμένη αφού εντοπίστηκε να οδηγεί με υπερβολική ταχύτητα, χωρίς πινακίδες και με επίπεδα αλκοόλ άνω του ορίου, με την ΕΛΑΣ να σχηματίζει δικογραφία για πολλαπλές παραβάσεις.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, το βράδυ της Τετάρτης 19 Νοεμβρίου συνελήφθη στη Βουλιαγμένη γνωστή ηθοποιός, η οποία εντοπίστηκε να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ.

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 23:30 στη συμβολή των οδών Αθηνάς και Δάφνης, όταν άνδρες της Τροχαίας σταμάτησαν το όχημά της για έλεγχο λόγω υπερβολικής ταχύτητας. Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΑΣ, το όχημα κινούνταν με 97 χλμ/ώρα, ενώ το όριο στην περιοχή είναι 50 χλμ/ώρα.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο δεν έφερε πινακίδες κυκλοφορίας, καθώς είχαν αφαιρεθεί λόγω παράνομης στάθμευσης, ενώ είχε προηγηθεί και αφαίρεση του διπλώματος οδήγησης της ηθοποιού.

Στη συνέχεια, η ηθοποιός υποβλήθηκε σε αλκοτέστ, με αποτελέσματα 0,42 mg/l στην πρώτη μέτρηση και 0,38 mg/l στη δεύτερη, όταν το επιτρεπόμενο όριο είναι 0,25 mg/l εκπνεόμενου αέρα.

Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση, οδήγηση χωρίς άδεια, οδήγηση υπό την επήρεια μέθης και έλλειψη πινακίδων κυκλοφορίας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σύγχρονα αυτοκίνητα σειράς
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοβαρό τροχαίο στην Πυλαία Θεσσαλονίκης με εκτροπή Ι.Χ. αυτοκινήτου

Τροχαίο σημειώθηκε νωρίς το πρωί στη διασταύρωση Κρανιδιώτη και Καζαντζίδη, Πυλαία Θεσσαλονίκης, όταν Ι.Χ. εξετράπη της πορείας του. Ο οδηγός απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική και μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο.
Ελληνικό περιπολικό όχημα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη 22χρονου στη Θεσσαλονίκη για υπερβολική ταχύτητα στην εθνική οδό

22χρονος συνελήφθη να οδηγεί με 162 χλμ/ώρα στην εθνική Θεσσαλονίκης-Έδεσσας, όπου το όριο είναι 70. Η αστυνομία τον ακινητοποίησε και του σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηράκλειο: Φυλάκιση 29 μηνών σε οδηγό χωρίς δίπλωμα και υπό την επήρεια αλκοόλ

Σε 29 μήνες φυλακή, εκ των οποίων 2 μήνες εκτιταίοι, καταδικάστηκε 43χρονος στο Ηράκλειο, που αγνόησε μπλόκο τροχαίας υπό την επήρεια αλκοόλ και χωρίς δίπλωμα, καταδιώχθηκε, συγκρούστηκε με περιπολικό και συνελήφθη.
Διαλυμένο αυτοκίνητο τροχαίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θανατηφόρο τροχαίο στην Ε.Ο. Σερρών-Νιγρίτας με έναν νεκρό οδηγό

Τραγικό τροχαίο στις Σέρρες: 40χρονος οδηγός σκοτώθηκε όταν το αυτοκίνητό του ξέφυγε από την πορεία του και ανετράπη, στο 3,5ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Σερρών-Νιγρίτας, το απόγευμα της Κυριακής.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν δύο οδηγοί για υπερβολική ταχύτητα

Δύο οδηγοί συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη να κινούνται με υπερβολική ταχύτητα σε κεντρικούς δρόμους, μετρώντας έως 191 και 164 χλμ/ώρα. Οι έλεγχοι της Τροχαίας για πρόληψη ατυχημάτων θα συνεχιστούν εντατικά σύμφωνα με την Αστυνομία.