ΓΔ: 2553.35 -2.22% Τζίρος: 392.12 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Αστυνομικό όχημα Ελλάδας

Επίθεση με βόμβες μολότοφ στον Σκάι

Oι δράστες ήταν τέσσερα άτομα τα οποία προσέγγισαν το κτίριο του σταθμού από την οδό Εθνάρχου Μακαρίου και Φαληρέως και πέταξαν συνολικά τρεις βόμβες μολότοφ.

Επίθεση με βόμβες μολότοφ στα γραφεία του ιδιωτικού τηλεοπτικού καναλιού Σκάι στο Φάληρο, πραγματοποίησαν άγνωστοι στις 03.00 τα ξημερώματα σήμερα Μεγάλο Σάββατο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες ήταν τέσσερα άτομα τα οποία προσέγγισαν το κτίριο του σταθμού από την οδό Εθνάρχου Μακαρίου και Φαληρέως και πέταξαν συνολικά τρεις βόμβες μολότοφ.

Μία από τις μολότοφ εξερράγη στον προαύλιο χώρο και άλλη μία σε μπαλκόνι του πρώτου ορόφου, όπου προξένησε μικρές υλικές ζημιές.

Στη συνέχεια οι δράστες τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν, ενώ από την αστυνομία γίνεται έρευνα για τον εντοπισμό και την σύλληψη τους.

Προανάκριση για την επίθεση διενεργεί η Κρατική Ασφάλεια. Αστυνομικοί εξετάζουν τα βίντεο από κάμερες στο κτίριο και την γύρω περιοχή προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία για τους τέσσερις άγνωστους.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κτίριο ΓΑΔΑ Αστυνομία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διευκρινίσεις ΕΛΑΣ για τη φύλαξη τριών ανήλικων στη ΓΑΔΑ

Η ΓΑΔΑ εξέδωσε ανακοίνωση για το καθεστώς προστατευτικής φύλαξης τριών ανήλικων κοριτσιών 15 και 16 ετών στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, απαντώντας σε σχετικά δημοσιεύματα και παραθέτοντας ενέργειες των αρμόδιων υπηρεσιών.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιχείρηση ΕΛΑΣ για εξάρθρωση σπείρας εκβιαστών με πέντε συλλήψεις

Σε εξέλιξη είναι μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τη σύλληψη μελών εγκληματικής οργάνωσης που εμπλέκονται σε εκβιασμούς, εκρήξεις με χειροβομβίδες και απόπειρα ανθρωποκτονίας. Έχουν συλληφθεί πέντε άτομα, ενώ άλλοι τέσσερις είναι ήδη φυλακισμένοι.
Φλόγες σε δρόμο πόλης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση 40-50 ατόμων σε αστυνομικούς σε πορεία στο Νέο Ηράκλειο

Ομάδα 40-50 ατόμων επιτέθηκε σε αστυνομικούς κατά τη διάρκεια πορείας στο Νέο Ηράκλειο για την επέτειο της ένοπλης επίθεσης του 2013. Προκλήθηκαν φθορές, έγινε χρήση μέσων απώθησης και η ένταση εκτονώθηκε.
Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τροχαίο στην Καλλιθέα: Δεν υπήρξε εγκατάλειψη, τι έδειξε η έρευνα

Νεότερα για το τροχαίο στην Καλλιθέα: Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, το δίκυκλο οδηγούσε η 27χρονη και συνεπιβάτης ήταν 37χρονος. Και οι δύο τραυματίστηκαν όταν πέρασαν στο αντίθετο ρεύμα και χτυπήθηκαν από ΙΧ, ενώ δεν υπήρξε εγκατάλειψη.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

37χρονος συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη 37χρονος Αλβανός στην Αθήνα για διακίνηση κοκαΐνης και βραστής κοκαΐνης, ύστερα από αστυνομική επιχείρηση. Στο σπίτι του βρέθηκαν συνολικά 76 συσκευασίες ναρκωτικών, τις οποίες προόριζε για εμπορία.
Σκληρός δίσκος και μετρητά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξάρθρωση κυκλώματος διακίνησης αλλοδαπών και πλαστών εγγράφων από την ΕΛΑΣ

Η αστυνομία εξάρθρωσε σπείρα που κατασκεύαζε και διακινούσε πλαστά έγγραφα, διευκολύνοντας την παράνομη διαμονή αλλοδαπών. Συνελήφθη 39χρονος στον Βύρωνα και σχηματίστηκε δικογραφία για πλήθος αδικημάτων.