ΓΔ: 1431.88 0.62% Τζίρος: 95.64 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Κοριτσάκι 7 ετών νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων τραυματισμένο από σφαίρα

Η αστυνομία αναζητά τους γονείς του παιδιού, ενώ σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Κοριτσάκι επτά ετών διακομίστηκε τραυματισμένο από σφαίρα στο πόδι στο Νοσοκομείο Παίδων, χθες (Σάββατο 4 Απριλίου).

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο παππούς του παιδιού υποστήριξε ότι η εγγονή του παίζοντας μαζί με τον 5χρονο αδελφό της στην περιοχή των Λιοσίων, βρήκαν στο δρόμο ένα μπρελόκ - όπλο το οποίο σε κάποια στιγμή εκπυρσοκρότησε και τραυμάτισε την επτάχρονη στο πόδι.

Η αστυνομία αναζητά τους γονείς του παιδιού, ενώ σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Σημειώνεται, ότι προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μικρή πτώση της θερμοκρασίας με αρκετές νεφώσεις και κάποιες βροχές

Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 27 έως 35 βαθμούς.
Fotia, Foties, Pyrkagia, Pyrkagies
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έσβησε η φωτιά που ξεκίνησε το μεσημέρι στο Λιτόχωρο της Πιερίας

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας «Ντελάλης», δύο ύποπτοι εντοπίστηκαν στην περιοχή και φέρεται να εκτελούσαν αγροτικές εργασίες κοντά στο σημείο έναρξης της πυρκαγιάς. Οι άνδρες αυτοί προσήχθησαν.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι απαντά η Πυροσβεστική σε δημοσίευμα εφημερίδας για τη φωτιά στο Βαρνάβα

Η ανακοίνωση εξεδόθη ως απάντηση σε ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ», όπου γίνεται λόγος για κακές εκτιμήσεις και λάθη του Πυροσβεστικού Σώματος στη φωτιά που ξέσπασε στον Βαρνάβα Αττικής την περασμένη Κυριακή (11/8).
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Τετάρτη απολογείται σε ανακρίτρια ο 80χρονος για τη φωτιά στα Γλυκά Νερά

Ο πολίτης, που οδηγήθηκε σήμερα στα δικαστήρια και έλαβε προθεσμία, βαρύνεται με την κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος του εμπρησμού από πρόθεση κατ' εξακολούθηση, που επισείει ποινή κάθειρξης μέχρι 20 έτη.