ΓΔ: 2225.74 -2.63% Τζίρος: 330.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Λιμάνι Ύδρας με παραδοσιακά σπίτια
Η Ύδρα αποτελεί ζωντανό παράδειγμα της τουριστικής αναβάθμισης των νησιών της Αττικής, συνδυάζοντας αυθεντικότητα και βιωσιμότητα.

ΕΑΕΕ και iSea καθάρισαν το βυθό της Ύδρας με μαθητές και εθελοντές

Υποβρύχια αποστολή καθαρισμού με περιβαλλοντικό μήνυμα και εκπαιδευτικό χαρακτήρα στην Ύδρα, στο πλαίσιο του 25ου Insurance Meeting.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 25 ετών του Insurance & Reinsurance Meeting, η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ), σε συνεργασία με την περιβαλλοντική οργάνωση iSea, πραγματοποίησε υποβρύχιο καθαρισμό στο λιμάνι της Ύδρας, την Τετάρτη 21 Μαΐου 2025. 

Η δράση υποστηρίχθηκε από τον Δήμο Ύδρας, το Λιμενικό Ταμείο και το Λιμεναρχείο του νησιού.

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας, με μαθητές από τα δύο Δημοτικά και το Γυμνάσιο Ύδρας να ενημερώνονται για τη σημασία της περιβαλλοντικής προστασίας και να συμμετέχουν ενεργά.

 Παράλληλα, εθελοντές δύτες του Hydra Diving Center, μαζί με την ομάδα της iSea, ανέσυραν σημαντική ποσότητα απορριμμάτων από τον βυθό.

Ο πρόεδρος της ΕΑΕΕ, Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, χαρακτήρισε τη δράση «ένδειξη ευγνωμοσύνης προς το νησί» και επιβεβαίωσε τη δέσμευση του κλάδου στη βιωσιμότητα. 

Ο δήμαρχος Ύδρας, Γεώργιος Κουκουδάκης, εξήρε τη σημασία της συνεργασίας για την ενίσχυση της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και του εθελοντισμού.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πλημμύρα στη Μύκονο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατσαφάδος: Επιδιώκουμε άμεση αποκατάσταση από την κακοκαιρία

Επίσκεψη σε πληγείσες περιοχές του δήμου Μαραθώνα από την κακοκαιρία ERMINIO πραγματοποίησε ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης Κ. Κατσαφάδος, συζητώντας μέτρα στήριξης και αποκατάστασης με τοπικούς φορείς.
Πλημμύρα στις Κυκλάδες
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυτοψίες Κατσαφάδου σε πληγείσες από την κακοκαιρία περιοχές

Ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Κώστας Κατσαφάδος επισκέπτεται πληγείσες περιοχές για την εκτίμηση ζημιών από την κακοκαιρία και συντονίζει μέτρα στήριξης για όσους επλήγησαν σε Μαραθώνα.
Καταστροφική πλημμύρα Θεσσαλίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κακοκαιρίες Adel και Byron: Ζημιές 11,8 εκατ. σε περιουσίες και οχήματα

υνολικά 2.491 ζημιές από τις κακοκαιρίες Adel και Byron, με εκτιμώμενες αποζημιώσεις 11,8 εκατ. ευρώ, κυρίως σε κατοικίες και οχήματα, σύμφωνα με την έρευνα της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ)
Λογότυπο ΕΦΚΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Συνταξιοδότηση με διαδοχική ασφάλιση, τα όρια ηλικίας και οι προϋποθέσεις

Τη διαδικασία συνταξιοδότησης των ασφαλισμένων που έχουν διαδοχική ασφάλιση σε διάφορα Ταμεία, τα οποία έχουν απορροφηθεί από τον ΕΦΚΑ, και ο τελευταίος φορέας ασφάλισης είναι το πρώην Δημόσιο, διευκρινίζει εγκύκλιος του ΕΦΚΑ. Ποιες είναι οι προϋποθέσεις και τα όρια ηλικίας.
Λογότυπο ΠΑΣΟΚ νύχτα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Τα επίσημα στοιχεία διαψεύδουν το κυβερνητικό αφήγημα για οικονομία

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής καταγγέλλει ότι το κυβερνητικό success story δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, προειδοποιώντας για επιβράδυνση της ανάπτυξης, μείωση επενδύσεων και στασιμότητα στην παραγωγικότητα.