ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:27:33
Περιπολικό ΕΛΑΣ κοντά
Περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας σε κεντρικό σημείο πόλης με εμφανή επιγραφή ΕΛΑΣ.

Επίθεση με γκαζάκια σε πολυκατοικία στην Ηλιούπολη

Εμπρηστική ενέργεια σημειώθηκε τα ξημερώματα στην είσοδο πολυκατοικίας στην Ηλιούπολη. Σύμφωνα με πληροφορίες πολυκατοικία διαμένει η πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού, Αϊρίν Σαρπ.

Εμπρηστική επίθεση σε είσοδο πολυκατοικίας στην Ηλιούπολη σημειώθηκε τα ξημερώματα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, άγνωστοι δράστες τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό, ο οποίος εξερράγη περίπου στις 3:30 προκαλώντας υλικές ζημιές στην είσοδο της πολυκατοικίας.

Στο σημείο εντοπίστηκε φιαλίδιο βουτανίου καθώς και υπολείμματα από πλαστικά μπιτόνια, μονωτικής ταινίας και υπολείμματα από προσανάμματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές στην πολυκατοικία διαμένει η πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού, Αϊρίν Σαρπ.

Την έρευνα για την υπόθεση έχει αναλάβει η Κρατική Ασφάλεια.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Περιπολικό ελληνικής αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυξημένα μέτρα ΕΛΑΣ στους δρόμους για Απόκριες και Καθαρά Δευτέρα

Η Ελληνική Αστυνομία εντείνει τα μέτρα οδικής ασφάλειας για το τριήμερο των Αποκριών και της Καθαράς Δευτέρας (20-23/2) για ασφαλείς μετακινήσεις και μείωση τροχαίων, με πλήρη αξιοποίηση των Υπηρεσιών Τροχαίας.
Σημαία Νιγηρίας κυματίζει
ΔΙΕΘΝΗ

Νιγηρία: Τζιχαντιστικές επιθέσεις άφησαν δεκάδες νεκρούς σε χωριά

Δεκάδες νεκροί σε επιθέσεις τζιχαντιστών σε επτά χωριά της Κέμπι στη βορειοδυτική Νιγηρία, σύμφωνα με τις αρχές. Οι ΗΠΑ απάντησαν με αεροπορικά πλήγματα κατά τζιχαντιστών σε συνεργασία με τη Νιγηρία ανήμερα Χριστουγέννων.
Γιώργος Φλωρίδης πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φλωρίδης - FBI: Νέα ώθηση στη συνεργασία και στην κατάρτιση των αρχών

Συνάντηση είχαν στελέχη του Υπ. Δικαιοσύνης με τον υποδιοικητή του FBI, επικεντρώνοντας στην ενίσχυση συνεργασίας, κυρίως στην εκπαίδευση δικαστικών και ανταλλαγή τεχνογνωσίας για πιο αποτελεσματική Ποινική Δικαιοσύνη.