ΓΔ: 2130.06 3.15% Τζίρος: 398.81 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:27:05
Εμπορικό κέντρο River West
Φώτο: RIVER WEST

Εκκένωση του River West μετά από τηλεφώνημα για βόμβα στη λεωφόρο Κηφισού

Η ΕΛΑΣ εκκένωσε το εμπορικό κέντρο River West μετά από ανώνυμο τηλεφώνημα για βόμβα. Στο σημείο βρίσκεται κλιμάκιο ΤΕΕΜ που διενεργεί ελέγχους ασφαλείας.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση της ΕΛΑΣ για την εκκένωση του εμπορικού κέντρου River West στη λεωφόρο Κηφισού, ύστερα από απειλητικό τηλεφώνημα που προειδοποίησε για τοποθέτηση βόμβας στις εγκαταστάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ελληνική Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε στις 14:26, όταν άγνωστος επικοινώνησε με την Άμεση Δράση (100) και δήλωσε ότι «έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός» στο εμπορικό κέντρο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο καλών δεν έδωσε συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο ή άλλες λεπτομέρειες σχετικά με την υποτιθέμενη απειλή.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ στο σημείο έφτασε και κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ). Οι αρχές πραγματοποιούν συστηματικούς ελέγχους σε όλους τους χώρους του εμπορικού κέντρου, ακολουθώντας τα πρωτόκολλα ασφαλείας προκειμένου να διασφαλιστεί η προστασία των επισκεπτών και του προσωπικού.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη κύκλωμα διακίνησης πλαστών εγγράφων στην Αθήνα

Η ΕΛΑΣ εξάρθρωσε κύκλωμα που διακινούσε πλαστά έγγραφα και διευκόλυνε τη διαμονή αλλοδαπών σε παράνομους ξενώνες στην Αθήνα. Συνελήφθησαν τρία αρχηγικά μέλη, δύο άνδρες και μία γυναίκα, με βαριές κατηγορίες σε βάρος τους.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη αλλοδαπός με δύο αμυντικές χειροβομβίδες έξω από τη ΓΑΔΑ

Στη σύλληψη 48χρονου Σουδανού έξω από τη ΓΑΔΑ προχώρησε η αστυνομία, καθώς απειλούσε με εκρηκτικά. Ο δράστης βρέθηκε να έχει δύο αμυντικές χειροβομβίδες. Η επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. ήταν άμεση και το περιστατικό έληξε χωρίς τραυματισμούς.
Συγκρούσεις στο Σύνταγμα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΛΑΣ: 200 προσαγωγές και 19 συλλήψεις στα επεισόδια στην Αθήνα

Η ΕΛΑΣ ανακοίνωσε πως στη συγκέντρωση για τα 3 χρόνια από το δυστύχημα στα Τέμπη στην Αθήνα συμμετείχαν 40.000 άτομα. Σημειώθηκαν επιθέσεις κατά αστυνομικών και έγιναν 200 προσαγωγές, με 19 να μετατρέπονται σε συλλήψεις.
Νομική σχολή Αθήνας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο λόγω φοιτητικού συλλαλητηρίου

Λόγω συλλαλητηρίου φοιτητών και μαθητών στα Προπύλαια, η ΕΛΑΣ προχώρησε σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, κλείνοντας Πανεπιστημίου, Σταδίου και μετρό Πανεπιστήμιο. Έγιναν 7 προσαγωγές, μία εκ των οποίων μετατράπηκε σε σύλληψη.