ΓΔ: 1816.69 -0.97% Τζίρος: 154.17 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Μετρό Αθήνας τρένο
Το τρένο του Μετρό στην Αθήνα στο σταθμό Συντάγματος.

Αλλαγές στην κυκλοφορία της Γραμμής 1 του Μετρό τίθενται σε ισχύ

Σήμερα Σάββατο θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γραμμή 1 του Μετρό λόγω του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο, μετά από απόφαση της ΕΛΑΣ.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ, σήμερα Σάββατο, στην Γραμμή 1 του Μετρό (ΗΣΑΠ) λόγω διεξαγωγής του τελικού αγώνα ποδοσφαίρου για το Κύπελλο Ελλάδας, με εντολή της ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ :

  • Στη Γραμμή 1 του Μετρό «Κηφισιά - Πειραιάς» μεταξύ 16:00 - 18:00 οι συρμοί θα διέρχονται από τον σταθμό «Φάληρο» χωρίς να πραγματοποιούν στάση.
  • Ο σταθμός «Φάληρο» θα λειτουργήσει μεταξύ 16:00 - 18:00 αποκλειστικά και μόνο για τη μετακίνηση φιλάθλων του Ολυμπιακού και όχι για τους υπόλοιπους επιβάτες. Οι φίλαθλοι θα επιβιβάζονται σε ενισχυτικούς, επιπλέον συρμούς που δρομολογεί η ΣΤΑΣΥ για την περίσταση και θα πραγματοποιούν το δρομολόγιο Φάληρο - Ειρήνη, χωρίς στάσεις στους ενδιάμεσους σταθμούς.
  • Οι φίλαθλοι του ΟΦΗ θα επιβιβάζονται στον σταθμό Μαρούσι σε συρμούς της Γραμμής με κατεύθυνση τον Πειραιά και θα αποβιβάζονται στον αμέσως επόμενο σταθμό «Νερατζιώτισσα».

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βασίλης Κικίλιας πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Β. Κικίλιας: Στόχος η επιτάχυνση όλων των απαραίτητων ενεργειών

Συνάντηση υπ. Ναυτιλίας, Β. Κικίλια και προέδρου του ΕΒΕΠ Β. Κορκίδη. Συζητήθηκαν ζητήματα όπως η τιμολόγηση του Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά και το ναυτιλιακό cluster «Maritime Hellas», καθώς και θέματα αναπτυξιακής πολιτικής.