ΓΔ: 2200.98 -3.36% Τζίρος: 388.42 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Μετρό Αθήνας τρένο
Το τρένο του Μετρό στην Αθήνα στο σταθμό Συντάγματος.

Αλλαγές στην κυκλοφορία της Γραμμής 1 του Μετρό τίθενται σε ισχύ

Σήμερα Σάββατο θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γραμμή 1 του Μετρό λόγω του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο, μετά από απόφαση της ΕΛΑΣ.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ, σήμερα Σάββατο, στην Γραμμή 1 του Μετρό (ΗΣΑΠ) λόγω διεξαγωγής του τελικού αγώνα ποδοσφαίρου για το Κύπελλο Ελλάδας, με εντολή της ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ :

  • Στη Γραμμή 1 του Μετρό «Κηφισιά - Πειραιάς» μεταξύ 16:00 - 18:00 οι συρμοί θα διέρχονται από τον σταθμό «Φάληρο» χωρίς να πραγματοποιούν στάση.
  • Ο σταθμός «Φάληρο» θα λειτουργήσει μεταξύ 16:00 - 18:00 αποκλειστικά και μόνο για τη μετακίνηση φιλάθλων του Ολυμπιακού και όχι για τους υπόλοιπους επιβάτες. Οι φίλαθλοι θα επιβιβάζονται σε ενισχυτικούς, επιπλέον συρμούς που δρομολογεί η ΣΤΑΣΥ για την περίσταση και θα πραγματοποιούν το δρομολόγιο Φάληρο - Ειρήνη, χωρίς στάσεις στους ενδιάμεσους σταθμούς.
  • Οι φίλαθλοι του ΟΦΗ θα επιβιβάζονται στον σταθμό Μαρούσι σε συρμούς της Γραμμής με κατεύθυνση τον Πειραιά και θα αποβιβάζονται στον αμέσως επόμενο σταθμό «Νερατζιώτισσα».

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τραμ Νέος Κόσμος
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Ανοίγει αύριο η στάση «Ακτή Ποσειδώνος» στη Γραμμή 7 στον Πειραιά

Από 18 Φεβρουαρίου ξεκινά η λειτουργία της στάσης Τραμ "Ακτή Ποσειδώνος" στον Πειραιά, που γίνεται νέος τερματικός σταθμός της Γραμμής 7, εξυπηρετώντας πλέον τη διαδρομή Ασκληπιείο Βούλας - Ακτή Ποσειδώνος.
Κίνηση αυτοκινήτων Αθήνα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Βασιλίσσης Σοφίας 7-8 Φεβρουαρίου λόγω έργων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας στις 7 και 8 Φεβρουαρίου λόγω εργασιών, με διακοπή κυκλοφορίας στη δεξιά λωρίδα σε συγκεκριμένα σημεία, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ.
Φορτηγά μεταφορές Ρόδος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΒΕΠ: Παρέδωσε στον υφ. Μεταφορών τα στοιχεία διακίνησης φορτηγών Πειραιά

Το λιμάνι Πειραιά είναι ο βασικός πολυτροπικός κόμβος της χώρας, με φορτηγά που διακινούνται είτε μέσω ακτοπλοΐας, είτε για μεταφορά εμπορευματοκιβωτίων. Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά ενημέρωσε σχετικά τον υφυπουργό, πριν παρθούν κυκλοφοριακά μέτρα.