ΓΔ: 2665.93 0.90% Τζίρος: 397.40 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Περιπολικό ΕΛΑΣ κοντά

Ληστεία Τράπεζας στην Αιτωλοακαρνανία ερευνά η Αντιτρομοκρατική

Οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν δύο κλεμμένες μηχανές και θεωρούν ότι χρησιμοποιήθηκαν από τους ληστές για τη διαφυγή τους.

«Οσμή τρομοκρατίας» θεωρούν οι αρχές πως έχει ληστεία που σημειώθηκε χθες, Παρασκευή, στην Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας.
Επίσης, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, εξετάζεται το ενδεχόμενο οι δύο δράστες να είχαν και συνεργό. Οι ληστές ήταν οπλισμένοι με πιστόλι και υποπολυβόλα. Είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με περούκες και χειρουργικές μάσκες.

Εισέβαλαν σε τράπεζα λίγο πριν τις 10:30 χθες το πρωί. Ακινητοποίησαν υπαλλήλους και πελάτες όσο περίμεναν να ξεκλειδώσει το χρηματοκιβώτιο. Όταν αυτό άνοιξε, πήραν από μέσα 200.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν με μοτοσικλέτα που την είχαν σταθμεύσει περίπου 30 μέτρα μακριά από την είσοδο της τράπεζας, με κατεύθυνση προς τον Αστακό.

Οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν δύο κλεμμένες μηχανές και θεωρούν ότι χρησιμοποιήθηκαν από τους ληστές για τη διαφυγή τους. Είναι η τέταρτη φορά που γίνεται ληστεία στο συγκεκριμένο υποκατάστημα τράπεζας, το οποίο εξυπηρετεί την ευρύτερη περιοχή από το Μεσολόγγι έως τον Αστακό και κυρίως αγρότες για την καταβολή και επιδομάτων.

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αστυνομική έφοδος σε οικισμούς Αργολίδας: 5 συλλήψεις για ρευματοκλοπή

Αστυνομική επιχείρηση σε Άργος-Μυκήνες και Ναύπλιο οδήγησε σε 25 ελέγχους, 6 προσαγωγές και 5 συλλήψεις για κλοπή ρεύματος. Εξιχνιάστηκαν τρεις κλοπές δικύκλων και μία κλοπή σε οικία σε Ναύπλιο και Τολό.
Πυρκαγιά φλόγες φωτιά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Γυναίκα έκαψε πόρτα γειτόνισσας και την απείλησε

Στη σύλληψη 58χρονης στην Τούμπα Θεσσαλονίκης προχώρησε η αστυνομία, καθώς κατηγορείται ότι έβαλε φωτιά στην πόρτα της γειτόνισσάς της λόγω προσωπικών διαφορών, προκαλώντας ζημιές και εκτοξεύοντας απειλές.
περιπολικό άμεσης δράσης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις για οπλισμό με φερόμενους δεσμούς σε τουρκική μαφία

Στη σύλληψη δύο ανδρών, 36χρονου Τούρκου και 30χρονου Έλληνα, που κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική συμμορία και οπλοκατοχή, προχώρησαν οι αρχές μετά από απόφαση του συμβουλίου εφετών Θεσσαλονίκης.
Αυτοκίνητο αστυνομίας Πολωνίας
ΔΙΕΘΝΗ

Πολωνία: Ουκρανός συνελήφθη για φονική επίθεση με μαχαίρι, 1 νεκρός

Ουκρανός υπήκοος συνελήφθη στην ανατολική Πολωνία για επίθεση με μαχαίρι σε αβαείο, με έναν νεκρό και τέσσερις τραυματίες, εκ των οποίων οι τρεις σοβαρά. Όλα τα θύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.