ΓΔ: 2271.72 0.25% Τζίρος: 274.60 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Φώτο: Aris Oikonomou / SOOC

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας λόγω συγκεντρώσεων

Οι μαθητές και οι φοιτητές έχουν συγκεντρωθεί στα Προπύλαια και αναμένεται να πραγματοποιήσουν πορεία προς την Πλατεία Συντάγματος.

Στην εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο κέντρο της Αθήνας προχώρησε η Αστυνομία καθώς είναι σε εξέλιξη συγκέντρωση διαμαρτυρίας μαθητικών και φοιτητικών συλλόγων με αίτημα την απόδοση ευθυνών για τη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών.

Οι μαθητές και οι φοιτητές έχουν συγκεντρωθεί στα Προπύλαια και αναμένεται να πραγματοποιήσουν πορεία προς την Πλατεία Συντάγματος.

Σύμφωνα με την Τροχαία, αυτή την ώρα έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πανεπιστήμιου από το ύψος της οδού Αμερικής.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διαδήλωση σε αμερικανική πόλη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκέντρωση στο κέντρο Αθήνας στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

Μαθητές και φοιτητές του αντιεξουσιαστικού χώρου διαδήλωσαν ειρηνικά σήμερα στο κέντρο της Αθήνας για τη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, με πορεία προς το Σύνταγμα και έντονα συνθήματα, χωρίς να σημειωθούν εντάσεις.
Πλήθος σε απεργία
ΔΙΕΘΝΗ

Σκόπια: Διαμαρτυρία Αλβανών φοιτητών για χρήση αλβανικής γλώσσας

Χιλιάδες Αλβανοί φοιτητές διαδήλωσαν στα Σκόπια, διεκδικώντας τη δυνατότητα εξέτασης στα αλβανικά για την άδεια δικηγόρου. Τους στήριξαν πανεπιστημιακοί και πολίτες, ενώ ακούστηκαν συνθήματα υπέρ του UÇK.
Συγκέντρωση αγροτών Αθήνα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πορείες και συγκεντρώσεις για την Πρωτομαγιά στη Θεσσαλονίκη

Σήμερα στη Θεσσαλονίκη εργαζόμενοι και φοιτητές συμμετέχουν σε τρεις συγκεντρώσεις και πορείες για την Εργατική Πρωτομαγιά, με κατάληξη και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του Εργάτη στον σταθμό Βενιζέλου.
Αντιμετώπιση διαδηλώσεων Χιλή
ΔΙΕΘΝΗ

Χιλή: Μαθητικές διαδηλώσεις κατά των περικοπών του προέδρου Καστ

Περίπου 1.000 νέοι στο Σαντιάγο διαδήλωσαν κατά των περικοπών της κυβέρνησης Καστ, κυρίως σε παιδεία και δαπάνες, παρά κάποιες υποχωρήσεις. Η κυβέρνηση επιδιώκει μείωση 3% στους προϋπολογισμούς όλων των υπουργείων.