ΓΔ: 2059.39 -0.75% Τζίρος: 209.80 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Φωτο: Shutterstock

Περαιτέρω επιδείνωση του καιρού με ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός σήμερα με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και τοπικές χαλαζοπτώσεις.

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός σήμερα με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και τοπικές χαλαζοπτώσεις.

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται

  • Σήμερα στα Δωδεκάνησα και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από τη Χίο και νοτιότερα.

Αύριο

  • Στα Δωδεκάνησα και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από τη Χίο και νοτιότερα μέχρι το μεσημέρι.
  • Στο Ιόνιο μέχρι και το απόγευμα.
  • Στην Ήπειρο μέχρι το μεσημέρι.
  • Στη δυτική Στερεά μέχρι το απόγευμα.
  • Στη δυτική Πελοπόννησο από το μεσημέρι έως το βράδυ.
  • Στη Μακεδονία κατά διαστήματα από τις προμεσημβρινές ώρες έως και το απόγευμα.
  • Στη Θράκη και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου από τις προμεσημβρινές ώρες. Εξασθένηση των ισχυρών φαινομένων αναμένεται από τις πρωινές ώρες της Κυριακής (8/12).
Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πλημμυρισμένο ποτάμι
ΔΙΕΘΝΗ

Σφοδρή κακοκαιρία πλήττει τη Γένοβα και τις γύρω περιοχές

Ισχυρή κακοκαιρία στη Γένοβα προκάλεσε κατάρρευση τείχους πάρκου, ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και στο λιμάνι, καθώς και καταστροφή στέγης δημοτικής επιχείρησης, χωρίς τραυματισμούς. Σε ετοιμότητα οι αρχές.
Ήλιος, Καιρός
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Η πρόγνωση για αύριο, Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2025

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς που βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους σχεδόν μέτριους 4 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο αρχικά από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς που σταδιακά θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς.