ΓΔ: 2723.32 0.95% Τζίρος: 178.94 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:20:36
Σύννεφα στον ουρανό

Νεφώσεις με σχετικά υψηλές θερμοκρασίες κατά τις μεσημεριανές ώρες

Στην Αττική αναμένεται αίθριος καιρός με παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ και στα ανατολικά του νομού έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 23 βαθμούς.

Αίθριος καιρός γενικά με τοπικές νεφώσεις παροδικά πιο αυξημένες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Άνεμοι έως 5-6 μποφόρ. Πιο αναλυτικά, την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024 αναμένεται αίθριος γενικά καιρός με τοπικές νεφώσεις. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 2 έως 19 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -1 έως 22-23 βαθμούς Κελσίου, στη Θεσσαλία από 1 έως 21 βαθμούς Κελσίου, στην Ήπειρο από 5 έως 25 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 0 έως 24-25 βαθμούς Κελσίου, στα Επτάνησα από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου και στα νησιά του Αιγαίου στη Κρήτη από 11 έως 23-25 βαθμούς Κελσίου.

Στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι γενικά άνεμοι με εντάσεις έως 4-5 και τοπικά 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν άνεμοι από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται αίθριος γενικά καιρός με παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ και στα ανατολικά του νομού έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 23 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται αίθριος γενικά καιρός με παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς.


 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλοκαιρινός καιρός σήμερα με 36 βαθμούς και καταιγίδες στα ορεινά

Καλοκαιρινός θα παραμείνει ο καιρός την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου, με θερμοκρασίες έως 36 βαθμούς και ηλιοφάνεια, ενώ τοπικές βροχές και καταιγίδες αναμένονται τις μεσημεριανές ώρες στα ηπειρωτικά.
Πλημμυρισμένα σπίτια ΗΠΑ
ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Ο κυκλώνας Lowell πλήττει τα δυτικά νησιά της Χαβάης

Ο κυκλώνας Λόουλ έπληξε τις δυτικές νήσους της Χαβάης με σφοδρούς ανέμους και βροχές προκαλώντας πλημμύρες, ενώ το 91% των κατοίκων της Καουάι έμειναν χωρίς ρεύμα. Η αποτίμηση των ζημιών αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα.