ΓΔ: 1419.69 -0.53% Τζίρος: 147.18 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:22:12 DATA
Φωτο: ΟΑΣΘ

ΟΑΣΘ: Απόπειρα εξαπάτησης των επιβατών η δήθεν προσφορά δωρεάν καρτών

Ο Οργανισμός έχει ήδη προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προς την Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας προκειμένου να σταματήσει η διαφήμιση-απάτη και να εντοπιστούν οι δράστες.

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης και ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης ενημερώνουν τους πολίτες για νέα απόπειρα εξαπάτησης του επιβατικού κοινού καθώς κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αγγελία - απάτη για δήθεν προσφορά δωρεάν καρτών αστικών συγκοινωνιών του ΟΑΣΘ.

Πρόκειται για παραπλανητική ανάρτηση με στόχο την εξαπάτηση και την υφαρπαγή χρημάτων από το επιβατικό κοινό.

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης και ο ΟΑΣΘ διαβεβαιώνουν ότι δεν έχουν καμία σχέση με την επίμαχη ανάρτηση και εφιστούν την προσοχή των πολιτών να μην ακολουθήσουν τον σύνδεσμο που τη συνοδεύει.

Ο Οργανισμός έχει ήδη προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προς την Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας προκειμένου να σταματήσει η διαφήμιση-απάτη και να εντοπιστούν οι δράστες.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

οασθ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΑΣΘ: Μεγάλη η εξοικονόμηση καυσίμων από τα ηλεκτρικά λεωφορεία

«Τα ηλεκτρικά λεωφορεία μας, πέρα από λειτουργικά, άνετα και αθόρυβα, χαρακτηριστικά που διαπιστώνουν καθημερινά οι επιβάτες μας, είναι μηδενικών εκπομπών ρύπων» εξήγησε ο διευθυντής Οικονομικών του ΟΑΣΘ Παύλος Τριχάκης.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΑΣΘ: Ξεκίνησε η δωρεάν διάθεση καρτών σε μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων

Στο πλαίσιο της σύμβασης της Αντιπεριφέρειας Θεσσαλονίκης με τον ΟΑΣΘ, προβλέπεται η έκδοση 2.200 καρτών απεριορίστων διαδρομών για το σχολικό έτος 2024- 2025, με δυνατότητα, ωστόσο, αύξησης του αριθμού τους.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αιφνιδιαστική απεργία ανακοίνωσαν για αύριο οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ

Αφορμή για την προκήρυξη απεργίας από το Συνδικάτο αποτελεί η διαφαινόμενη κατ’ αυτούς μη αποδοχή του 100% των αιτημάτων τους από το υπουργείο Οικονομικών για την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας στον ΟΑΣΘ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Αυξάνονται τα δρομολόγια της γραμμής 69 προς την Επανομή

Την επόμενη χρονιά τα θερινά δρομολόγια θα ξεκινήσουν την 15η Ιουνίου αντί για την 1η Ιουλίου ενώ θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση στα γραφεία του ΟΣΕΘ για το ζήτημα της αναδιάρθρωσης του δικτύου λεωφορειακών γραμμών.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΑΣΘ: Ξεκινά συγκοινωνιακή διασύνδεση της ΒΙ. ΠΕ Σίνδου με τη Θεσσαλονίκη

Η ΓΣΕΕ, σε συνεργασία με το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και το Σωματείο των εργαζομένων στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, απέστειλαν τον περασμένο μήνα επιστολή στη διοίκηση του ΟΑΣΘ.