ΓΔ: 1432.28 0.03% Τζίρος: 51.17 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:24:59 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Οριστική αφαίρεση άδειας λειτουργίας του beach bar στη Χαλκιδική

Υπενθυμίζεται ότι το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής, όταν Βούλγαροι θαμώνες επιτέθηκαν στον 55χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος τραυματίζοντας τον με μπουνιές και κλοτσιές.

Λουκέτο μπήκε στο beach bar, στη Χανιώτη Χαλκιδικής, όπου το βράδυ της περασμένης Παρασκευής σημειώθηκε αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς.

Σε έκτακτη συνεδρίασή της, η δημοτική επιτροπή του Δήμου Κασσάνδρας, αποφάσισε ομόφωνα την οριστική αφαίρεση άδειας λειτουργίας του εν λόγω καταστήματος και τη σφράγισή του.

Υπενθυμίζεται ότι το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής, όταν Βούλγαροι θαμώνες επιτέθηκαν στον 55χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος τραυματίζοντας τον με μπουνιές και κλοτσιές. Στη συνέχεια εισήλθαν στον χώρο άλλα τρία άτομα, τα οποία -σύμφωνα με την αστυνομία- άρχισαν να πυροβολούν. Από τους πυροβολισμούς, τραυματίστηκαν δυο πελάτες, ο ένας στο στέρνο και ο άλλος στο χέρι, με αποτέλεσμα να νοσηλεύονται, μαζί με τον ιδιοκτήτη του beach bar, στο νοσοκομείο Πολυγύρου.

Ελεύθεροι οι τρεις Βούλγαροι υπήκοοι

Με απόφαση της ανακρίτριας Πολυγύρου, ελεύθεροι αφέθηκαν οι τρεις Βούλγαροι υπήκοοι, που απολογήθηκαν σήμερα για το επεισόδιο με πυροβολισμούς, που σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής σε beach bar, στη Χανιώτη Χαλκιδικής.

Συγκεκριμένα, ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 45χρονος, ενώ οι άλλοι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι με χρηματική εγγύηση 500 ευρώ, που πρέπει να καταβάλουν μέχρι την 26η Αυγούστου, καθώς και απαγόρευση προσέγγισης του καταστήματος και του επίσης Βούλγαρου ιδιοκτήτη του.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χάθηκαν άνω των 80 τόνων ελαιόλαδου από τον Συνεταιρισμό Πολύγυρου

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας «δεν προέκυψε η τέλεση κλοπής, ωστόσο διαπιστώθηκαν τα αδικήματα της υπεξαίρεσης, της απάτης και της παράβασης της νομοθεσίας για την προστασία του περιβάλλοντος», όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεκρός σε γέφυρα του Στρυμώνα εντοπίστηκε 35χρονος που αγνοείτο από προχθές

Η σορός του άντρα εντοπίστηκε λίγο μετά τις 11.30 το πρωί, όταν επιβάτες διερχόμενης αμαξοστοιχίας την είδαν και ενημέρωσαν τις αρχές. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, δεν υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καράογλου: Άμεση απάντηση στην έμμεση τουρκική προσπάθεια για αναγνώριση των κατεχομένων

Η συνάντηση έγινε παρουσία του γενικού επιθεωρητή αστυνομίας Βόρειας Ελλάδας, αντιστράτηγου Γεώργιου Δούβαλη και του γενικού διευθυντή Θεσσαλονίκης, ταξιάρχου Χρήστου Μπουλούμπαση.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συλλήψεις για πλιάτσικο σε σπίτια στις περιοχές που χτύπησε η πυρκαγιά

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δυο αντρών που εντοπίστηκαν με διαρρηκτικά εργαλεία να προσπαθούν να εισβάλλουν σε καμένα σπίτια, ενώ έχουν πραγματοποιηθεί και δεκάδες προσαγωγές. Συνεχίζονται οι έλεγχοι.