ΓΔ: 1478.17 1.21% Τζίρος: 118.66 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Πρώτο μετάλλιο για την Ελλάδα με το χάλκινο στον Θοδωρή Τσελίδη

«Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα, είναι η πιο χαρούμενη ημέρα της ζωής μου! Σκεφτόμουν κάτι καλύτερο στο χρώμα, αλλά ότι έγινε έγινε και χαίρομαι πολύ!» είπε ο Έλληνας Ολυμπιονίκης.

Ο Θοδωρής Τσελίδης χάρισε στην Ελλάδα το πρώτο της μετάλλιο, χάλκινης απόχρωσης, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και το τρίτο στη χώρα μας στην Ιστορία του τζούντο στο μεγάλο ραντεβού του αθλητισμού. Στον τελικό των ρεπεσάζ στα -90κ. ο Τσελίδης νίκησε τον Ισπανό Τριστάνι Μοσαχλισβίλι. 

Μιλώντας στην ΕΡΤ μετά το τέλος του αγώνα, ο Έλληνας Ολυμπιονίκης δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά του για την επιτυχία αυτή, αλλά και για το γεγονός πως έφερε στην πατρίδα μας το πρώτο της μετάλλιο από το Παρίσι.

Όπως ανέφερε: «Χαίρομαι πολύ που μπόρεσα να κρατήσω τον λόγο μου και έφερα το μετάλλιο. Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα, είναι η πιο χαρούμενη ημέρα της ζωής μου! Σκεφτόμουν κάτι καλύτερο στο χρώμα, αλλά ότι έγινε έγινε και χαίρομαι πολύ! Είμαι χαρούμενος για το πρώτο μετάλλιο της πατρίδας μας. Το ματς με τον Γκριγκοριάν στον ημιτελικό του ρεπεσάζ ήταν το πιο σημαντικό για εμένα, καθώς πέρασα τελικό, ενώ είμαστες και φίλοι».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Πειραιά στην άφιξη της Ολυμπιακής Φλόγας στην Μασσαλία

«Με την Μασσαλία είμαστε αδελφοποιημένες πόλεις από το 1984 και δεν θα μπορούσαμε να μην είμαστε ως Δήμος Πειραιά παρόντες στην άφιξη της Ολυμπιακής Φλόγας στη Μασσαλία» ανέφερε ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.
Ellada, Greece, Simai, Flag
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ελληνικό προξενείο στη Λυών τίμησε την επέτειο της 25ης Μαρτίου

Στο Δημαρχείο της Λυών είχε αναρτηθεί, τιμητικά, η ελληνική σημαία, τόσο στην κλίμακα της επίσημης εισόδου όσο και στην αίθουσα υποδοχής. Σημαντική ήταν η συμμετοχή 13 γενικών και επιτίμων προξένων στη Λυών.
Trofima, Super Market, laxanika, lahanika
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΚΠΟΙΖΩ: Φυσικά και λιγότερο επεξεργασμένα τρόφιμα προτιμούν οι καταναλωτές

Και στις τρεις χώρες (Ελλάδα, Μάλτα και Γαλλία) οι καταναλωτές όταν αγοράζουν προϊόντα διατροφής, δίνουν ιδιαίτερα βαρύτητα στη «φυσικότητα» των τροφίμων, καθώς τα θεωρούν πιο υγιεινά.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεργασία Facebook και AFP στη «μάχη» κατά των fake news στην Ελλάδα

Το πρόγραμμα επαλήθευσης γεγονότων (fact-checking) του Facebook περιλαμβάνει περισσότερους από 80 συνεργάτες σε όλο τον κόσμο, που πραγματοποιούν έλεγχο περιεχομένου σε περισσότερες από 60 διαφορετικές γλώσσες.