ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:25:09 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Ηλιοφάνεια και πολύ υψηλές θερμοκρασίες αναμένονται σήμερα

Άνεμοι έως 5 μποφόρ στο Αιγαίο. Αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές μόνο νεφώσεις, κυρίως στα βόρεια και στα ορεινά ηπειρωτικά το μεσημέρι και απόγευμα.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 20 έως 36 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 24 έως 41, στην Ήπειρο από 23 έως 40, στη Θεσσαλία από 25 έως 41, στη Δυτική Στερεά και στην Πελοπόννησο από 24 έως 41, στην υπόλοιπη Στερεά από 23 έως 38, στα νησιά του Ιονίου από 21 έως 38, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 21 έως 39, στις Κυκλάδες από 24 έως 34, στα Δωδεκάνησα από 24 έως 35 και στην Κρήτη από 25 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές έως βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ όμως από το μεσημέρι θα γίνουν βορειοδυτικοί 2 έως 4 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ και από το πρωί έως το απόγευμα 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 29 έως 38 βαθμούς Κελσίου.

Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 29 έως 39 βαθμούς Κελσίου

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

pyrkagia-fwtia
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολύ υψηλός σήμερα ο κίνδυνος πυρκαγιάς για επτά περιφέρειες της χώρας

H Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν ενέργειες στην ύπαιθρο που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια.
Kairos
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τοπικές νεφώσεις με κάποιες βροχές αλλά και συνέχιση της έντονης ζεστής

Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 30 έως 38 βαθμούς, αλλά στα ανατολικά του νομού θα διατηρηθεί 2-3 βαθμούς χαμηλότερα.
kairos, kalokairi
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λίγες νεφώσεις με συνθήκες καύσωνα να επικρατούν σε όλη τη χώρα

Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 30 έως 38-39 βαθμούς, αλλά στα ανατολικά του νομού θα διατηρηθεί 3-4 βαθμούς χαμηλότερα.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηλιοφάνεια με πολύ υψηλές θερμοκρασίες και κατά τόπους συνθήκες καύσωνα

Λίγες νεφώσεις πυκνότερες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά, με όμβρους ή καταιγίδες σε ορεινά κυρίως τμήματα. Άνεμοι βορειοδυτικών διευθύνσεων με εντάσεις έως 6 μποφόρ τοπικά στο Αιγαίο.