ΓΔ: 2505.37 0.97% Τζίρος: 303.51 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Θερμόμετρο υψηλής θερμοκρασίας

Ηλιοφάνεια με υψηλές θερμοκρασίες και κατά τόπους συνθήκες καύσωνα

Λίγες νεφώσεις πυκνότερες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά. Άνεμοι βορείων διευθύνσεων με εντάσεις έως 6 μποφόρ τοπικά στο Αιγαίο.

Σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας τοπικά θα αυξηθούν.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 18 έως 36 βαθμούς, στην υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα από 20 έως 37-39 και ενδεχομένως τοπικά 40 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 20 έως 39-41, στην Ήπειρο από 22 έως 38-39 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τμήματα από 23 έως 37-40 βαθμούς και τοπικά 41 βαθμούς, στα Επτάνησα από 23 έως 37-39 βαθμούς, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 24 έως 36-37, στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 24 έως 33-35 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν, στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ και τοπικά 6 μποφόρ και στο Ιόνιο βόρειοι βορειοδυτικοί με εντάσεις 4-5 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 29 έως 37-39 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις κυρίως κατά τις θερμές ώρες της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 28 έως 37-38 βαθμούς.

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ηλιοβασίλεμα σε πόλη
ΔΙΕΘΝΗ

Σφοδρός καύσωνας πλήττει την ανατολική πλευρά των ΗΠΑ

Σφοδρό κύμα καύσωνα πλήττει εκατομμύρια Αμερικανούς, κυρίως σε Ουάσιγκτον και Νέα Υόρκη, με αποπνικτική ζέστη και αυξημένη υγρασία που ίσως επηρεάσει το Μουντιάλ και τους εορτασμούς για τα 250 χρόνια από την Ανεξαρτησία των ΗΠΑ.
Η σημαία των ΗΠΑ
ΔΙΕΘΝΗ

Σφοδρός καύσωνας πλήττει το κέντρο των ΗΠΑ και κινείται ανατολικά

Ισχυρό κύμα καύσωνα σαρώνει τις ΗΠΑ, με θερμοκρασίες-ρεκόρ να απειλούν να επηρεάσουν το Μουντιάλ και τους εορτασμούς της 4ης Ιουλίου. Σικάγο και άλλες πόλεις λαμβάνουν μέτρα για την προστασία των πολιτών.
Καύσωνας καλοκαίρι ήλιος
ΔΙΕΘΝΗ

Ρεκόρ καύσωνα τον Ιούνιο για την Αυστρία: Το πιο παρατεταμένο κύμα

Η Αυστρία βίωσε το μεγαλύτερο καύσωνα Ιουνίου στην ιστορία της, με τις μέγιστες θερμοκρασίες να ξεπερνούν τα προηγούμενα ρεκόρ κατά 1,4°C και πολλές περιοχές να έχουν πάνω από 10 μέρες πάνω από 30°C, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία.