ΓΔ: 1440.52 0.33% Τζίρος: 51.46 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΑΠΕ

Συνελήφθη ένας 42χρονος άντρας στο Ίλιον για καλλιέργεια κάνναβης

Κατά την διάρκεια έρευνας σε σπίτι στο Ίλιον, εντοπίστηκε πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης μέσω της υδροπονικής μεθόδου ενώ βρέθηκε και ποσότητα κάνναβης.

Συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής στο Ίλιον, ένας 42χρονος για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, μετά από διερεύνηση πληροφοριών αναφορικά με την δράση ατόμου που δραστηριοποιούνταν στην καλλιέργεια κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας (SNUNK) και στη διακίνηση των παραγόμενων ποσοτήτων, στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής, αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών εντόπισαν τον κατηγορούμενο και πιστοποίησαν την δράση του.

Κατά την διάρκεια έρευνας σε σπίτι στο Ίλιον, εντοπίστηκε πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης μέσω της υδροπονικής μεθόδου ενώ βρέθηκε και ποσότητα κάνναβης. Συγκεκριμένα κατά την έρευνα στο σπίτι, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

  1. πλήρης εξοπλισμός εργαστηρίου κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας,
  2. 22 δενδρύλλια κάνναβης,
  3. 875 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης(SKUNK),
  4. 180 γραμμ. κλώνων κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας,
  5. 5 γραμμ. κατεργασμένης κάνναβης,
  6. το χρηματικό ποσό των 2.160 ευρώ και
  7. κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κύκλωμα με δημοτικούς υπαλλήλους εκβίαζε καταστηματάρχες - 14 συλλήψεις

Τα μέλη της δραστηριοποιούνταν σε εκβιάσεις ιδιοκτητών καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, προκειμένου να λαμβάνουν χρηματικά ποσά, για την αποφυγή βεβαίωσης διοικητικών παραβάσεων.
elliniki astynomia-listeia
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συλλήψεις τριών ατόμων στα Χανιά για κλοπές και ληστεία

Όπως προέκυψε από τη συνδυαστική προανάκριση των υπηρεσιών, οι δράστες, από την 1η έως τις 5 Ιουλίου 2024 αφαίρεσαν από πέντε αλλοδαπούς τουρίστες προσωπικά αντικείμενα συνολικής αξίας 2.430 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσαγωγές ατόμων για την στυγερή δολοφονία του 54χρονου στο Ψυχικό

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, από χθες έχουν γίνει προσαγωγές ατόμων που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση αλλά το βάρος των ερευνών «πέφτει» σε ένα παλιό γνώριμο των Αρχών.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθησαν δύο άτομα για ανθρωποκτονία εντός Δομής Φιλοξενίας Προσφύγων

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, εντοπίστηκαν και προσήχθησαν αμέσως δύο αλλοδαποί, οι οποίοι μετά τη ολοκλήρωση της έρευνας συνελήφθησαν σήμερα το πρωί, για την εμπλοκή τους στην ανθρωποκτονία.