ΓΔ: 1404.26 0.27% Τζίρος: 128.35 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Αίτημα αποφυλάκισης κατέθεσε ο Απ. Λύτρας, άρση απορρήτου ζητά η σύζυγος

Υπόμνημα προς υποστήριξη της κατηγορίας κατέθεσε η σύζυγός του Σ. Πολυζωγοπούλου ζητώντας την άρση απορρήτου των επικοινωνιών του δικηγόρου.

Αίτημα αποφυλάκισης κατέθεσε στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ποινικολόγος υποστηρίζει ότι δεν παραβίασε τους όρους που του επέβαλε η ανακρίτρια με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα μετά την απολογία του, δηλαδή της μη επικοινωνίας με το θύμα και της μετοίκησης από το σπίτι που έμεναν μέχρι τότε, αλλά ούτε είναι και ύποπτος φυγής.

Νωρίτερα, σύμφωνα με το ertnews.gr, υπόμνημα προς υποστήριξη της κατηγορίας κατέθεσε στη 18η τακτική ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση του ξυλοδαρμού της η σύζυγός του Σοφία Πολυζωγοπούλου ζητώντας την άρση απορρήτου των επικοινωνιών του Απόστολου Λύτρα.

Στο υπόμνημα που κατέθεσε η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα, μέσω του συνηγόρου της Θέμη Σοφού, σύμφωνα με πληροφορίες, αναφέρεται στο μοιραίο βράδυ σημειώνοντας πως ο προφυλακισμένος ποινικολόγος την εξέθεσε σε σοβαρότατο κίνδυνο ζωής, επειδή μετά το επεισόδιο ξυλοδαρμού δεν την πήγε κατευθείαν στην ιδιωτική κλινική, αλλά πρώτα την μετέφερε στο σπίτι τους στα Βόρεια Προάστια.

Η κα Πολυζωγοπούλου, στο υπόμνημα της ζητεί την άρση απορρήτου των επικοινωνιών του Απόστολου Λύτρα από τις 16 έως τις 19 Ιουνίου εξηγώντας: «Ο λόγος δεν είναι μόνο η κλήση αυτή στην οποία αναφέρομαι αλλά και πλήθος άλλων κλήσεων και μηνυμάτων που έχουν πραγματοποιηθεί από τον κατηγορούμενο σε εμένα και τρίτα πρόσωπα».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκινά η δίκη για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ

Οι δύο κατηγορούμενοι, 41 και 49 ετών, είναι αντιμέτωπα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συναυτουργία, πράξη η οποία, σύμφωνα με τις δικαστικές αρχές, ήταν προϊόν «συμβολαίου θανάτου».
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκε ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας

Η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση έκρινε ότι ο ποινικολόγος παραβίασε τους δύο από τους τρεις όρους που του επέβαλε με τη σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα μετά την απολογία του για να αφεθεί προσωρινά ελεύθερος.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παραδόθηκε ο Απ. Λύτρας και θα οδηγηθεί αύριο ενώπιον του εισαγγελέα 

Ο ποινικολόγος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα Παλλήνης και αναμένεται να οδηγηθεί αύριο ενώπιον του εισαγγελέα και στη συνέχεια αναμένεται να προφυλακιστεί καθώς οι περιοριστικοί όροι δεν υπάρχουν πια.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ηρωίνη στην Αττική

Για την πιστοποίηση της εγκληματικής τους δράσης προηγήθηκε κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριακών δεδομένων, εξακριβώσεις και διασταυρώσεις στοιχείων και δημιουργία προφίλ των εμπλεκομένων.
astinomia, astynomia, ELAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελεύθερος ο κατηγορούμενος για την δολοφονία του αστυνομικού Λυγγερίδη

Στον κατηγορούμενο, με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, επιβλήθηκαν οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα ανά τακτά διαστήματα και της απαγόρευσης παρακολούθησης αγώνων.