ΓΔ: 1404.26 0.27% Τζίρος: 128.35 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Fotia, Foties, Pyrkagia, Pyrkagies
Φωτο: Alexandros Michailidis / SOOC

Χωρίς ενεργό μέτωπο είναι αυτή τη στιγμή η πυρκαγιά στην Ηλεία

Στην περιοχή επιχειρούν 154 πυροσβέστες με έξι πεζοπόρα τμήματα 56 οχήματα, εθελοντές καθώς και μηχανήματα έργου και υδροφόρες που έχουν διατεθεί από την τοπική αυτοδιοίκηση.

Χωρίς ενεργό μέτωπο σύμφωνα με τη. Πυροσβεστική είναι η πυρκαγιά που ξεκίνησε χθες από στο Μαστραντώνη Αχαΐας και πέρασε στην Ηλεία.

Διάσπαρτες εστίες υπάρχουν στις περιοχές Λάττα και Πρόδρομος.

Στην περιοχή επιχειρούν 154 πυροσβέστες με έξι πεζοπόρα τμήματα 56 οχήματα, εθελοντές καθώς και μηχανήματα έργου και υδροφόρες που έχουν διατεθεί από την τοπική αυτοδιοίκηση. Από αέρος συνδράμουν τις προσπάθειες κατάσβεσης έξι αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Fotia, Foties, Pyrkagia, Pyrkagies
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στην Κερατέα - 4 διαφορετικές εστίες

Υπάρχει μεγάλη δυσκολία λόγω των ισχυρών ανέμων (οι ριπές ξεπερνούν τα 9 μποφόρ), των διάσπαρτων οικιών μέσα σε χωράφια και της χαμηλής βλάστησης (ξερά χόρτα και στην πλειονότητά τους ακαθάριστα οικόπεδα).
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά στην περιοχή Κοντοδεσπότι στην Εύβοια - Μέτωπο και στις Σάπες στον Έβρο

Το μέτωπό της πυρκαγιάς βρίσκεται σε δασική έκταση, αλλά στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι. Τα 2 πυροσβεστικά αεροσκάφη και τα 2 ελικόπτερα έκλεισαν το μέτωπο της φωτιάς προς την δασική περιοχή αλλά η μάχη συνεχίζεται από εδάφους και αέρος.
Fotia, Foties, Pyrkagia, Pyrkagies
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς και αύριο σε Αττική και Εύβοια

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις περιφέρειες και τους δήμους των ανωτέρω περιοχών.
Fotia, Foties, Pyrkagia, Pyrkagies
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ποιες περιοχές υπάρχει πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς στις 13 Ιουνίου

Σε επιφυλακή βρίσκεται το προσωπικό της Πυροσβεστικής που καλεί όλους τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε περίπτωση πυρκαγιάς, για τη δική τους ασφάλεια, να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις των αρμόδιων αρχών.