ΓΔ: 1414.59 -0.44% Τζίρος: 25.56 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:26:35 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
koronoios, METH, nosokomeio, ygeia
Φωτο: Alexandros Michailidis / SOOC

Κανονικά θα λειτουργούν τα τακτικά χειρουργεία στο «Αγλαΐα Κυριακού»

Από την Δευτέρα 3 Ιουνίου θα πραγματοποιούνται κανονικά τα προγραμματισμένα τακτικά χειρουργεία, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της διοίκησής του.

Στην μετακίνηση παιδοαναισθησιολόγου για την κάλυψη έκτακτων υπηρεσιακών αναγκών του νοσκομείου Παίδων «Αγλαία Κυριακού» προχώρησε η διοίκηση. Έτσι, από την Δευτέρα 3 Ιουνίου θα πραγματοποιούνται κανονικά τα προγραμματισμένα τακτικά χειρουργεία, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της διοίκησής του.

Ειδικότερα στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Κατόπιν της εκδόσεως της υπ' αριθμ. πρωτ. 24320/31.5.2024 απόφασης του κ. διοικητή της 1ης ΥΠΕ περί μετακινήσεως ιατρού παιδοαναισθησιολόγου από 3.6.2024 για την κάλυψη έκτακτων και επειγουσών υπηρεσιακών αναγκών του νοσοκομείου μας, λαμβανομένων υπόψη και:

  • Της από 31.5.2024 ομόφωνης απόφασης του Χειρουργικού Τομέα και
  • Της θετικής εισήγησης της διευθύντριας Ιατρικής Υπηρεσίας,

Σας γνωρίζουμε ότι αποκαθίσταται πλήρως η λειτουργία των χειρουργείων του ΓΝΠΑ 'Π. και Α. Κυριακού' και από την 3.6.2024 θα πραγματοποιούνται κανονικά τα προγραμματισμένα τακτικά χειρουργεία».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

businessdaily-Xeirourgio-Nosokomeio
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν αναστέλλονται οι τακτικές χειρουργικές επεμβάσεις στο Αγλαΐα Κυριακού

Αναστολή των τακτικών χειρουργείων από 1ης Ιουνίου, είχαν αποφασίσει και γιατροί του «Αγία Σοφία», ωστόσο μετά τις διαβεβαιώσεις που έλαβαν για την ενίσχυση του προσωπικού, ανέστειλαν την κινητοποίηση.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το 2025 θα μπει σε πλήρη λειτουργία το δίκτυο τηλεϊατρικής στην Ελλάδα

Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Ε. Αγαπηδάκη, σημείωσε πως στο δίκτυο τηλεϊατρικής ενσωματώνονται και μια σειρά από wearable συσκευές και μέχρι το 2025 θα υπάρχουν 3.500 σημεία κατ' οίκον νοσηλείας
xaritsis, syriza
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαρίτσης: Ανάγκη επανίδρυσης του ΕΣΥ και για την παιδιατρική φροντίδα

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Αριστεράς, «η υποστελέχωση των παιδιατρικών νοσοκομείων υποβαθμίζει τις δυνατότητες του δημόσιου συστήματος υγείας και στην παιδο-ογκολογική φροντίδα».