ΓΔ: 1415.22 0.58% Τζίρος: 29.24 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:35:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Kostis Xatzidakis, Kostis Hatzidakis, Ypourgeio Oikonomias
Φωτο: Υπ. Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών

Σε χολοκυστεκτομή υπεβλήθη ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας Κ. Χατζηδάκης

Η επέμβαση λόγω οξείας χολοκυστίτιδας στέφθηκε με επιτυχία και ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών αναρρώνει ομαλά, αναφέρει ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης έκανε σήμερα το πρωί χολοκυστεκτομή στο Αττικό Νοσοκομείο, όπως ανακοινώθηκε.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Νοσοκομείου:

«Η Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «Αττικόν» ανακοινώνει ότι σήμερα 28/2/2024, ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Κ. Χατζηδάκης υποβλήθηκε στο Νοσοκομείο μας σε λαπαροσκοπική χολοκυστεκτομή λόγω οξείας χολοκυστίτιδας. Η επέμβαση στέφθηκε με επιτυχία και ο Υπουργός αναρρώνει ομαλά».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πιθανή επέκταση του «Ηρακλή» και παράταση για το σύστημα IRIS

Εάν κριθεί απαραίτητο η κυβέρνηση θα καταθέσει αίτημα για μικρή αύξηση του ποσού που διατίθεται στο πρόγραμμα «Ηρακλής», υπογράμμισε ο Κ. Χατζηδάκης. Οι πέντε προτεραιότητες για τις τράπεζες.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Νέο συλλαλητήριο στις 20/6 στο Σύνταγμα από τους εργαζομένους της ΛΑΡΚΟ

Ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ Λάρυμνας, σημείωσε ότι «μετά τη νέα νίκη που είχαμε σήμερα στα δικαστήρια ήρθαμε εδώ ακαριαία και θα ανέβουμε επάνω στο υπουργείο ζητώντας να αποσυρθεί άμεσα η κυβερνητική τροπολογία.