ΓΔ: 2033.23 -1.18% Τζίρος: 184.80 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
kairos, kalokairi
Φωτο: Pixabay

Καλές καιρικές συνθήκες με λίγες νεφώσεις

Λίγες νεφώσεις πυκνότερες στη Δυτική Ελλάδα και στο Ανατολικό Αιγαίο. Αυξημένη πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών σε Ανατολικό Αιγαίο και Δωδεκάνησα. Περιορισμένη ορατότητα τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά.

Αναμένονται καλές καιρικές συνθήκες με λίγες νεφώσεις. Πυκνότερες θα είναι οι νεφώσεις στη Δυτική Ελλάδα και στα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου, με αυξημένη πιθανότητα εκδήλωσης βροχών στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -4 έως 15 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -4 έως 18, στην Ήπειρο από 2 έως 18, στη Θεσσαλία από 2 έως 19-20 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 3 έως 19-21 βαθμούς, στα Επτάνησα από 6 έως 17, στα νησιά του Αιγαίου από 8 έως 17-19 βαθμούς, ενώ στην Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 21-22 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο νότιοι έως νοτιοδυτικοί με εντάσεις 4-5 και τοπικά 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί άνεμοι με εντάσεις 3-4 μποφόρ και τοπικά στα βόρεια πελάγη 5 μποφόρ. Δυτικοί άνεμοι με εντάσεις 4-6 μποφόρ θα επικρατήσουν στον Κορινθιακό.

Στην Αττική περιμένουμε αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί, με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 19-20 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Η πρόγνωση για αύριο Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2025

Τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσουν καλές καιρικές συνθήκες με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις. Τις μεσημεριανές ώρες οι νεφώσεις στα ορεινά ηπειρωτικά θα αυξηθούν δίνοντας όμβρους.
Ηλιοβασίλεμα στη θάλασσα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Η πρόγνωση για αύριο Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2025

Tην Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσουν καλές καιρικές συνθήκες με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις. Τις μεσημεριανές ώρες οι νεφώσεις στα ορεινά ηπειρωτικά θα αυξηθούν δίνοντας όμβρους, κυρίως στα βορειοδυτικά ορεινά.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Η πρόγνωση για αύριο Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2025

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα. Όμβροι σε ορεινά ηπειρωτικά τμήματα. Πτώση της θερμοκρασίας. Τοπικά ισχυροί βόρεια άνεμοι στο Αιγαίο. Ελαφρώς αυξημένες συγκεντρώσεις Αφρικανικής σκόνης.