ΓΔ: 2530.46 -2.22% Τζίρος: 763.98 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Φωτο: Pixabay

Αίθριες συνθήκες με μικρή αύξηση της θερμοκρασίας και λίγες νεφώσεις

Στην Αττική αναμένεται αίθριος καιρός με αραιές μόνο νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος καιρός αναμένεται την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας. Άνεμοι έως 5 μποφόρ στα πελάγη. Πιο αναλυτικά, αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικές μόνο νεφώσεις κατά διαστήματα, κυρίως σε νησιωτικές και παράκτιες περιοχές. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη, τόσο έως το πρωί όσο και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -5 έως 11 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από -2 έως 15, στη Θεσσαλία από -1 έως 14, στην Ήπειρο από -2 έως 13, στη Δυτική Στερεά από 0 έως 13, στην υπόλοιπη Στερεά από 0 έως 15, στην Πελοπόννησο από 0 έως 16 στα νησιά του Ιονίου από 1 έως 14, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 1 έως 13, στις Κυκλάδες από 5 έως 15, στα Δωδεκάνησα από 8 έως 14 και στην Κρήτη από 4 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται αίθριος καιρός με αραιές μόνο νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένεται αίθριος καιρός με αραιές μόνο νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ και στα δυτικά το μεσημέρι 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 4 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αεροδρόμιο στο ηλιοβασίλεμα
ΔΙΕΘΝΗ

Άμστερνταμ: Ακυρώσεις πτήσεων στο αεροδρόμιο λόγω θυελλωδών ανέμων

Το αεροδρόμιο Schiphol στο Άμστερνταμ ακύρωσε δεκάδες πτήσεις λόγω της καταιγίδας Boelo και των θυελλωδών ανέμων, επηρεάζοντας κυρίως πτήσεις προς ευρωπαϊκές πόλεις όπως Παρίσι, Ρώμη και Δουβλίνο, ενώ υπήρξαν και καθυστερήσεις στις αφίξεις.
Κεραυνός στη θάλασσα
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας προς τους πολίτες λόγω επικείμενης επιδείνωσης του καιρού

Η ΓΓΠΠ καλεί τους πολίτες να λάβουν μέτρα αυτοπροστασίας λόγω επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, να ασφαλίζουν αντικείμενα, να ελέγχουν υδρορροές και να αποφεύγουν χειμάρρους ή υπαίθριες δραστηριότητες κατά τη διάρκεια κακοκαιρίας.