ΓΔ: 2055.51 -0.19% Τζίρος: 148.02 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Καύσωνας καλοκαίρι ήλιος
Έντονη ζέστη από ισχυρό καλοκαιρινό καύσωνα, χαρακτηριστική εικόνα ηλιόλουστου ουρανού.

Αίθριος καιρός χωρίς βροχές και με αρκετά υψηλές θερμοκρασίες

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές μόνο νεφώσεις από το απόγευμα. Η ορατότητα προς το βράδυ θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος καιρός και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες αναμένονται τα Χριστούγεννα, Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2023. Άνεμοι έως 5 μποφόρ στο Αιγαίο. Πιο αναλυτικά, αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές μόνο νεφώσεις, κυρίως στα στις νησιωτικές περιοχές και στα δυτικά ηπειρωτικά ενώ μετά το απόγευμα υπάρχει ενδεχόμενο σποραδικών βροχών στο Ιόνιο και στο Ανατολικό Αιγαίο. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -3 έως 13 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 1 έως 16, στη Θεσσαλία από 3 έως 18, στην Ήπειρο από 3 έως 17, στη Δυτική Στερεά από 6 έως 16, στην υπόλοιπη Στερεά από 3 έως 20, στην Πελοπόννησο από 6 έως 18, στα νησιά του Ιονίου από 10 έως 16, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 7 έως 17, στα νησιά  του Ανατολικού Αιγαίου από 11 έως 18, στις Κυκλάδες από 12 έως 17, στα Δωδεκάνησα από 8 έως 19 και στην Κρήτη από 7 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές μόνο νεφώσεις από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ και από το μεσημέρι στα νότια από νότιες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η ορατότητα προς το βράδυ θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ όμως από το μεσημέρι θα γίνουν μεταβαλλόμενοι έως 3 μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί και προς το βράδυ θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βροχή σε ομπρέλα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολιτική Προστασία: Συστάσεις και μέτρα αυτοπροστασίας ενόψει κακοκαιρίας

Η Πολιτική Προστασία καλεί σε αυξημένη προσοχή, καθώς έντονα φαινόμενα αναμένονται στη βορειοδυτική Ελλάδα. Σε ετοιμότητα Πυροσβεστική, Περιφέρειες και δήμοι για την άμεση αντιμετώπιση προβλημάτων.
Ομπρέλα στη βροχή
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Έρχονται έντονες βροχές και καταιγίδες - Ποιες περιοχές επηρεάζονται

Η ΕΜΥ προειδοποιεί για ισχυρές βροχές και καταιγίδες το επόμενο διήμερο σε βορειοδυτική Ελλάδα, κυρίως σε Κέρκυρα, Παξούς, Ήπειρο και από αύριο το μεσημέρι στη δυτική και βόρεια Αιτωλοακαρνανία.
Ελικόπτερο διάσωσης Ιταλία
ΔΙΕΘΝΗ

Ιταλία: Δύο αγνοούμενοι εξαιτίας της κακοκαιρίας στα βορειοανατολικά

Δύο άτομα αγνοούνται εξαιτίας της κακοκαιρίας στη βορειοανατολική Ιταλία, μετά από μερική κατάρρευση κτηρίου στο Μπρατσάνο λόγω πλημμυρών. Οι έρευνες για τον εντοπισμό τους συνεχίζονται υπό δύσκολες συνθήκες.
Σύννεφα στον ουρανό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αραιές νεφώσεις, τοπικές βροχές και ενισχυμένοι νότιοι άνεμοι τη Δευτέρα

Αραιές νεφώσεις, τοπικές βροχές σε Ιόνιο–Ήπειρο και ενισχυμένοι νότιοι άνεμοι έως 8 μποφόρ προβλέπονται σήμερα, με μεταφορά αφρικανικής σκόνης και περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά.
Καιρός
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Η πρόγνωση για αύριο, Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2025

Για τη Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2025 προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες, με τοπικές βροχές αρχικά σε Θράκη και πιθανόν στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και βαθμιαία σε Ιόνιο, Ήπειρο, Δυτική Στερεά.