ΓΔ: 2459.77 -0.31% Τζίρος: 293.61 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
αναμμένο κερί πένθους

ΠΑΣΟΚ: Συλλυπητήρια για τον θάνατο του Τάκη Γκώνια

Ο αθλητισμός θρηνεί την απώλεια του Τάκη Γκώνια, που έφυγε στα 54. Ο σπουδαίος επιθετικός αγωνίστηκε σε Ελλάδα, Ισπανία και Ιταλία, υπήρξε προπονητής και ξεχώρισε για τη συνέπεια και το πάθος του για τον αθλητισμό.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο και συνολικά το αθλητικό οικοσύστημα της χώρας αποχαιρετούν σήμερα τον παλαίμαχο διεθνή επιθετικό χαφ, Τάκη Γκώνια, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών. Την είδηση συνοδεύει κοινή δήλωση των αρμόδιων στελεχών του ΠΑΣΟΚ για τον αθλητισμό, Χριστίνας Σταρακά, Βασίλη Σκουντή και Κώστα Χουλιάρα, που εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στους οικείους του.

Στη δήλωσή τους υπογραμμίζουν ότι ο εκλιπών άφησε έντονο αποτύπωμα στο ποδοσφαιρικό στερέωμα, αγωνιζόμενος με τις φανέλες του Λεβαδειακού, του Ολυμπιακού, του Ηρακλή, του Πανηλειακού, του Πανιωνίου και της εθνικής ομάδας. Παράλληλα, είχε σημαντική παρουσία και στο εξωτερικό, με τη Σπόρτιγκ Χιχόν στην Ισπανία και τις Μεσίνα και Κροτόνε στην Ιταλία.

«Μετά το τέλος της αγωνιστικής καριέρας του διετέλεσε προπονητής στη Γλυφάδα, στην Επισκοπή, στην Καλλιθέα, στον Εργοτέλη και σε δύο ομάδες της Αιγύπτου (Ντέγκλα, Πίραμιντς), ενώ, όντας ανέκαθεν ανήσυχο πνεύμα, εκτός από το ποδόσφαιρο, επιδόθηκε με μεγάλη επιτυχία και στο γκολφ», επισημαίνουν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Τονίζουν ακόμη ότι «ο Τάκης Γκώνιας υπήρξε μια ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού αθλητισμού, τον οποίο υπηρέτησε με ήθος, προσήλωση, αγάπη, πάθος και αφοσίωση». Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στο γεγονός ότι το 1996 επέστρεψε στα γήπεδα μετά από ένα πολύ σοβαρό και παρ’ ολίγον μοιραίο τροχαίο ατύχημα, δείχνοντας τη δύναμη και την αποφασιστικότητά του.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σημαία ΠΑΣΟΚ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ για Σιακαντάρη: «Αποκαλυπτήρια του νέου πατριωτισμού»

Το ΠΑΣΟΚ σχολιάζει ειρωνικά την ανάρτηση Σιακαντάρη για τον Νίκο Μπίστη, αναφέροντας πως τα αποκαλυπτήρια του νέου πατριωτισμού είναι «ωραία» και ελπίζει να μην υποχρεωθεί ο Σιακαντάρης σε δηλώσεις αυτοταπείνωσης.
Σημαία ΠΑΣΟΚ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Συμμερίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ τη στάση του κ. Μπίστη;

Το ΠΑΣΟΚ ζητά από τον ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει αν συμφωνεί με τη δήλωση του Νίκου Μπίστη ότι ούτε η Ελλάδα έχει απόλυτο δίκιο στο Αιγαίο και ποια είναι η επίσημη θέση του για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου.
Σημαία ΠΑΣΟΚ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Γιατί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν εξηγεί τι διαψεύδει;

Το ΠΑΣΟΚ σχολιάζει ότι ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος δεν εξηγεί τι ακριβώς διαψεύδει σχετικά με τη φημολογούμενη τροπολογία για την Intellexa, σημειώνοντας καθυστερημένη και ασαφή απάντηση από τις κυβερνητικές πηγές.
Νίκος Ανδρουλάκης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυβέρνηση: Το ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη βυθίζεται μετά από κάθε δημοσκόπηση

Κυβερνητικές πηγές σχολιάζουν πως το ΠΑΣΟΚ του κ. Ανδρουλάκη καταγράφει φθίνουσα πορεία μετά από κάθε δημοσκόπηση και κατηγορούν το κόμμα για ανακοίνωση βασισμένη σε αναληθές δημοσιογραφικό ρεπορτάζ που η κυβέρνηση έχει διαψεύσει.
Νίκος Ανδρουλάκης ΠΑΣΟΚ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Ξεκάθαρη θέση ΕΛΑΣ για το καλώδιο Κύπρου-Ελλάδας ζητά

Το ΠΑΣΟΚ απάντησε σε ανάρτηση του Νίκου Μπίστη, στελέχους του ΕΛΑΣ, που επέκρινε το ΠΑΣΟΚ για τη στάση του στα εθνικά θέματα και χαρακτήρισε «μονομερή ενέργεια» την ηλεκτρική διασύνδεση Κύπρου-Ελλάδας, ζητώντας διευκρινίσεις.