ΓΔ: 2459.77 -0.31% Τζίρος: 293.61 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Νίκος Δένδιας συνεδρίαση

Δένδιας: Δεν ξεχνάμε τις ζωές που χάθηκαν άδικα στην τραγωδία της Marfin

Δεκαέξι χρόνια συμπληρώνονται από την τραγωδία της Marfin και ο Νίκος Δένδιας θυμίζει με ανάρτησή του στο Χ τις αθώες ζωές που χάθηκαν, ανάμεσά τους και μια έγκυος γυναίκα.

Δεκαέξι χρόνια μετά το τραγικό έγκλημα του εμπρησμού της Marfin, η μνήμη των θυμάτων παραμένει ζωντανή. Τέσσερις ζωές χάθηκαν άδικα, ανάμεσά τους η έγκυος Αγγελική Παπαθανασοπούλου, η Παρασκευή Ζούλια και ο Επαμεινώνδας Τσάκαλης.

Με ανάρτησή του στο κοινωνικό δίκτυο Χ, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας τόνισε ότι η τραγωδία αυτή δεν ξεχνιέται, υπογραμμίζοντας τη σημασία της διατήρησης της μνήμης και του σεβασμού προς τα θύματα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νίκος Δένδιας πορτραίτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δένδιας: Η Ελλάδα στηρίζει την ένταξη του Μαυροβουνίου στην ΕΕ

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, επανέλαβε από την Ποντγκόριτσα τη στήριξη της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή πορεία του Μαυροβουνίου, με έμφαση στην άμυνα, τη σταθερότητα και την καινοτομία.