ΓΔ: 2459.77 -0.31% Τζίρος: 293.61 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Σημαία Ουγγαρίας

Σύλληψη εργαζόμενου νοσοκομείου στη Βουδαπέστη για κατανάλωση κλεμμένων οργάνων

Η αστυνομία στην Ουγγαρία διερευνά 30χρονο αχθοφόρο νοσοκομείου στη Βουδαπέστη, ο οποίος φέρεται να συνέλεγε και να αποθήκευε ανθρώπινα μέλη στο σπίτι του για προσωπική κατανάλωση, συμπεριλαμβανομένων οστών, κρανίων και ενός ανθρώπινου προσώπου.

Η αστυνομία στην Ουγγαρία διερευνά μια σοκαριστική υπόθεση που αφορά έναν 30χρονο αχθοφόρο νοσοκομείου, ο οποίος φέρεται να συνέλεγε και να αποθήκευε ανθρώπινα μέλη στο διαμέρισμά του στη Βουδαπέστη για προσωπική κατανάλωση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των αρχών, η εικαζόμενη πράξη κανιβαλισμού αποκαλύφθηκε όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σπίτι του υπόπτου ανθρώπινα οστά, μια ολόκληρη κνήμη, το πίσω μέρος ενός χεριού, αρκετά κρανία και ένα διατηρημένο ανθρώπινο πρόσωπο.

Κατά την ανάκριση, ο άνδρας φέρεται να παραδέχθηκε ότι τον έλκυαν τα ανθρώπινα μέλη και ότι είχε ήδη μαγειρέψει και καταναλώσει ορισμένα από αυτά. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως συγκέντρωνε τα μέλη τόσο από τον χώρο εργασίας του όσο και από νεκροταφεία στην Ουγγαρία και στη γειτονική Σλοβακία.

Ο ύποπτος είχε μιλήσει ανοιχτά στην οικογένεια και τους φίλους του για τη μακάβρια έλξη του, ενώ η αστυνομία κατάσχεσε και φωτογραφίες της «συλλογής» του. Ο άνδρας, που εργαζόταν στη μεταφορά ασθενών στο νοσοκομείο, συνελήφθη στις 17 Ιουνίου και τελεί υπό δικαστική επιτήρηση.

Η εισαγγελία διερευνά την υπόθεση με την κατηγορία της διατάραξης της ειρήνης των νεκρών, ενώ οι αρχές συνεχίζουν την έρευνα για το εύρος των ενεργειών του κατηγορούμενου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μύκονος: 31χρονος συνελήφθη με κοκαΐνη, ροζ κοκαΐνη και κάνναβη

Στη Μύκονο συνελήφθη 31χρονος αλλοδαπός για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, καθώς και παράνομη διαμονή. Κατασχέθηκαν κοκαΐνη, κάνναβη, χρήματα και κινητά, ενώ οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.
Σφύρα δικαστηρίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Κατηγορίες σε τρία άτομα για σεξουαλικά εγκλήματα

Η ΕΛ.ΑΣ. εξιχνίασε υποθέσεις βιασμού, προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και πορνογραφίας ανηλίκων στην Καλαμαριά. Κατηγορούνται δύο Έλληνες, 20 και 42 ετών, και ένας 41χρονος αλλοδαπός, με αφορμή περιστατικά σε βάρος ανήλικου.
Σημαία Νιγηρίας κυματίζει
ΔΙΕΘΝΗ

Ένοπλη επίθεση σε σχολείο στη Νιγηρία με άγνωστο αριθμό απαχθέντων

Ένοπλοι εισέβαλαν σε σχολείο στη Λάσα, βορειοανατολική Νιγηρία, και απήγαγαν μαθητές που έδιναν εξετάσεις, σύμφωνα με την αστυνομία. Η περιοχή πλήττεται από ισλαμιστικές ομάδες και συμμορίες που ζητούν λύτρα για ομήρους.
Χειροπέδες σε άνδρα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιωάννινα: Συνελήφθη Βρετανός καταζητούμενος με ευρωπαϊκό ένταλμα

Ένας 60χρονος Βρετανός συνελήφθη στα Ιωάννινα, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από τις ισπανικές αρχές για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.
Ελληνική αστυνομία περιπολικό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί στα Χανιά για ναρκωτικά και οπλοκατοχή

Στα Χανιά συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, 30 και 31 ετών, για κατοχή ναρκωτικών και οπλισμού. Στην κατοχή τους βρέθηκαν κοκαΐνη, κάνναβη, χρήματα, μαχαίρι και ζυγαριά, ενώ κατασχέθηκε και το αυτοκίνητό τους.
Ηλεκτρονική απάτη προειδοποίηση
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πτολεμαΐδα: Λύθηκε υπόθεση διαδικτυακού εκβιασμού και απάτης κατά 41χρονου

Εξιχνιάστηκε υπόθεση εκβίασης και απάτης εις βάρος 41χρονου, που πλήρωσε συνολικά 4.770 ευρώ σε γυναίκα μέσω πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, μετά από απειλές για δημοσιοποίηση προσωπικών συνομιλιών τους.