ΓΔ: 2559.18 -0.35% Τζίρος: 356.96 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ρένα Δούρου
Φωτο: Ρένα Δούρου. Credit: Stringer / SOOC
Η νέα πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ρένα Δούρου

Με επτά ψήφους υπέρ και ένα λευκό, η Ρένα Δούρου εξελέγη νέα πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στις εσωκομματικές εκλογές του Σαββάτου. 

Στις πρώτες της δηλώσεις έθεσε ως βασική προτεραιότητα την αναγέννηση του κόμματος, τονίζοντας ότι «κανείς και καμία δεν περισσεύει». 

Κάλεσε τα στελέχη σε σοβαρότητα, συλλογικότητα και σκληρή δουλειά, ενώ διαβεβαίωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα συμμετάσχει στις επόμενες εκλογές, είτε με ενωτικό ψηφοδέλτιο είτε αυτόνομα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ρένα Δούρου ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ρένα Δούρου: Σχολιάζει επίθεση ακροδεξιών σε αντιφασίστα στην Ελευσίνα

Η Ρένα Δούρου τονίζει πως η ανοχή τροφοδοτεί τον νεοναζισμό και καλεί να καταπολεμηθεί το μίσος σε κάθε γειτονιά, μετά την επίθεση φασιστών με μαχαίρι σε 32χρονο αντιφασίστα έξω από το σπίτι του.
Ρένα Δούρου ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ρ. Δούρου: Η συμμετοχή μου στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ιερή υποχρέωση, όχι αυτοκτονία

Η Ρένα Δούρου δήλωσε πως η συλλογικότητα και οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι πάνω από το προσωπικό, υπερασπίστηκε τη συλλογική ηγεσία και επισήμανε τις προσπάθειες του κόμματος για τα κοινωνικά προβλήματα και τη στεγαστική κρίση.
Ρένα Δούρου ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Θα προστατεύσει η κυβέρνηση τους Ελληνορθόδοξους στη Συρία;

Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Σ, με επικεφαλής τη Ρένα Δούρου, ρωτούν την κυβέρνηση αν υπάρχει στρατηγική προστασίας των Ελληνορθόδοξων της Συρίας, ενώ ζητούν πρωτοβουλίες για την ασφάλεια μειονοτήτων εν μέσω νέου καθεστώτος στη χώρα.
Ρένα Δούρου ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δούρου: Η κυβέρνηση απειλεί κυριαρχία και καθημερινότητα πολιτών

Η Ρένα Δούρου, επικεφαλής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για την εξωτερική πολιτική και χαρακτήρισε επικίνδυνη τη στάση της για τα κυριαρχικά δικαιώματα. Επέκρινε Γεραπετρίτη και Γεωργιάδη.
Βουλή των Ελλήνων
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καταδίκη Χρυσής Αυγής ομόφωνη, χωρίς μυστικά στην επίσκεψη Καλίν

Ο Δημήτρης Καιρίδης ανέφερε πως οι συναντήσεις μεταξύ ΕΥΠ και ΜΙΤ είναι τακτικές για την πάταξη της τρομοκρατίας και δεν πρέπει να αποτελούν πεδίο εντυπώσεων. Επισήμανε ότι η καταδίκη της Χρυσής Αυγής παραμένει ομόφωνη και πολιτική.
Ρένα Δούρου ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Ρένα Δούρου συναντήθηκε με τον Σύνδεσμο Επιχειρηματιών Γυναικών

Η Ρένα Δούρου τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στηρίζει διαρκώς τις γυναίκες επιχειρηματίες και ότι η κυβέρνηση αγνοεί τις δυνατότητές τους, ενώ υπογράμμισε πως η ανάδειξη της γυναικείας επιχειρηματικότητας είναι βασικός στόχος του κόμματος.