ΓΔ: 2158.04 1.76% Τζίρος: 224.03 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

γραμμή μετρό Αθήνας
Άφιξη συρμού μετρό σε σταθμό της Αθήνας με επιβάτες στην αποβάθρα.
Δοκιμαστική 24ωρη λειτουργεία των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς στην Αθήνα

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κόσμου, όπως αναμένονταν, στη χθεσινή δοκιμαστική 24ωρη λειτουργείας των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς στην Αθήνα.

Λειτούργησαν το Μετρό (γραμμές 2 και 3), το Τραμ (γραμμές Τ6 και Τ7) καθώς και επιλεγμένες λεωφορειακές γραμμές, καλύπτοντας μεγάλο μέρος του λεκανοπεδίου Αττικής.

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εσωτερικό Ελ. Βενιζέλος
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αεροδρόμια: Σχεδόν 80 εκατ. επιβάτες το εντεκάμηνο του 2025

Σημαντική αύξηση 9,5% κατέγραψε η επιβατική κίνηση στα ελληνικά αεροδρόμια το εντεκάμηνο Ιανουαρίου–Νοεμβρίου 2025, με σχεδόν 80 εκατ. επιβάτες και άνοδο τόσο στις πτήσεις όσο και στα περιφερειακά αεροδρόμια, σύμφωνα με στοιχεία της ΥΠΑ.
Εργασίες Μετρό
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Γραμμή 4 Μετρό: «Τρέχουν» οι μετροπόντικες, βήμα σημειωτόν για τους σταθμούς

Με ταχύτητα κατασκευάζουν οι μετροπόντικες τις υπόγειες σύρραγες της γραμμής 4 του μετρό, ωστόσο, οι καθυστερήσεις σε σταθμούς και εργοτάξια μεταθέτουν το άνοιγμα ακόμη και μετά το 2033 και επιβαρύνουν κατά πολύ το κόστος του έργου.
λεωφορεία ΟΑΣΘ Θεσσαλονίκης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε 24ωρη λειτουργία Μετρό και επιλεγμένες γραμμές ΟΑΣΘ τα Σάββατα

Σε 24ωρη λειτουργία τίθενται το Σάββατο 20 και 27 Δεκεμβρίου το Μετρό Θεσσαλονίκης και επιλεγμένες γραμμές ΟΑΣΘ και ΚΤΕΛ, για καλύτερη εξυπηρέτηση και ασφαλέστερες μετακινήσεις την εορταστική περίοδο.