ΓΔ: 2619.08 -0.15% Τζίρος: 424.86 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Bd Image

Coral: Συναλλαγές της τράπεζας Optima Bank

Η εταιρεία ανακοίνωσε με επιστολή της στο ΧΑ ότι η τράπεζα την ενημέρωσε ότι στις 21/12/2022 προέβη σε πώληση 3 ομολογιών.

Η CORAL AE,  σύμφωνα με τους Ν. 3556/2007 και 3606/2007, ανακοινώνει ότι η ΤΡΑΠΕΖΑ OPTIMA BANK Α.Ε. την ενημέρωσε ότι στις 21/12/2022 προέβη σε πώληση 3 ομολογιών εκδόσεως CORAL ΑΕ συνολικής αξίας ΕΥΡΩ 3.000,00.  

Η γνωστοποίηση εκ μέρους της ΤΡΑΠΕΖΑΣ OPTIMA BANK Α.Ε. προς την Εταιρία και ακολούθως η ανακοίνωση της Εταιρίας προς τις αρχές της Κεφαλαιαγοράς, γίνεται επειδή ο κ. Πέτρος Τζαννετάκης  είναι μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. της ΤΡΑΠΕΖΑΣ OPTIMA BANK Α.Ε., ενώ κατέχει τη θέση του μη εκτελεστικού μέλους του Δ.Σ. της CORAL AE.

Ο κ. Πέτρος Τζαννετάκης είναι πρόσωπο υπόχρεο να γνωστοποιεί τις χρηματιστηριακές συναλλαγές του με αντικείμενο ομολογίες εκδόσεως CORAL AE (άρθρο 19 του Κανονισμού ΕΕ 596/2014).

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πρατήριο Shell βενζίνης
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Coral: Αύξηση 60% στα κέρδη προ φόρων, στα 68 εκατ. το 9μηνο

Η σημαντική αύξηση του κύκλου εργασιών οφείλεται στην αύξηση των τιμών των τελικών προϊόντων υγρών καυσίμων καθώς και στην αύξηση κατά 6% του όγκου πωλήσεων λόγω των αυξημένων τουριστικών αφίξεων στη χώρα.
Λογότυπο HelleniQ Energy
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

HELLENiQ ENERGY: Παρατείνεται η έκπτωση σε πετρέλαιο θέρμανσης - diesel

Η HELLENiQ ENERGY παρατείνει έως 15 Νοεμβρίου την έκτακτη έκπτωση στα καύσιμα: 16 λεπτά/λίτρο για πετρέλαιο θέρμανσης (20 λεπτά με ΦΠΑ στην αντλία) και 4 λεπτά/λίτρο για πετρέλαιο κίνησης (5 λεπτά με ΦΠΑ).
Πρατήριο υγρών καυσίμων
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Καύσιμα: «Φωτιά» στις τσέπες των οδηγών φέρνει παράταση των επιδοτήσεων

Με τη μέση τιμή της αμόλυβδης πάνω από τα 2,14 ευρώ και του ντίζελ στα 2,13 ευρώ το ντίζελ η κυβέρνηση παρατείνει για 15 ημέρες τις επιδοτήσεις. Νέα μέτρα στο τραπέζι, μάχη με τις Βρυξέλλες για μεγαλύτερο δημοσιονομικό χώρο.