ΓΔ: 2053.58 1.44% Τζίρος: 255.22 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04

ΕΛΤΑ Courier: Πάνω από 6.900 δέματα προς τις πληγείσες περιοχές

Mε πρωτοβουλία των εργαζομένων της, η εταιρεία συμμετείχε σε διάφορες δράσεις που πραγματοποιήθηκαν για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, την προετοιμασία αλλά και τη διανομή τροφίμων και γευμάτων προς τους πυρόπληκτους της Εύβοιας.

Με τη συγκέντρωση περισσότερων των 6.900 δεμάτων με είδη πρώτης ανάγκης ολοκληρώθηκε η δράση της ΕΛΤΑ Courier για δωρεάν αποστολές στους πυρόπληκτους. Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση της η εταιρεία, η εν λόγω δράση ολοκληρώθηκε με μεγάλη συμμετοχή στις 18 Αυγούστου για δωρεάν αποστολές αγαθών και υλικών πρώτης ανάγκης από Ελλάδα και Κύπρο προς τις πυρόπληκτες περιοχές της Ελλάδας.

Παράλληλα, με πρωτοβουλία των εργαζομένων της η ΕΛΤΑ Courier συμμετείχε σε διάφορες δράσεις που πραγματοποιήθηκαν για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, την προετοιμασία αλλά και τη διανομή τροφίμων και γευμάτων προς τους πυρόπληκτους της Εύβοιας. «Με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης, η ΕΛΤΑ Courier διεκπεραίωσε από τις 5 έως τις 18 Αυγούστου πάνω από 1.700 αποστολές και με περισσότερα από 6.900 δέματα προς τις πληγείσες περιοχές σε όλη την Ελλάδα ξεπερνώντας κάθε προηγούμενη δράση» επισημαίνει στην ανακοίνωσή της η εταιρεία.

«Με την υποστήριξη που μας έδειξαν οι πελάτες μας και στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας μας, συνδράμαμε με τα δικά μας μέσα προς όλους όσους το είχαν ανάγκη. Για τον λόγο αυτό, η ΕΛΤΑ Courier θέλει να ευχαριστήσει όλους που στήριξαν αυτό το εγχείρημα», αναφέρει.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κατάστημα ΕΛΤΑ πρόσοψη
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αποχώρησε από το ΔΣ των ΕΛΤΑ η Αργυρώ Αθανασίου μετά από 2,5 χρόνια

Η Αργυρώ Αθανασίου ολοκλήρωσε τη θητεία της ως μη εκτελεστικό μέλος του ΔΣ των ΕΛΤΑ, συμβάλλοντας καθοριστικά στον μετασχηματισμό, την εταιρική διακυβέρνηση και τις πρακτικές ESG του οργανισμού.
Σωκράτης Φάμελλος ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φάμελλος: Άμεση επαναφορά της συζήτησης για κλείσιμο 204 καταστημάτων ΕΛΤΑ

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σωκράτης Φάμελλος ζητά άμεση ενημέρωση της Βουλής για το κλείσιμο 204 καταστημάτων ΕΛΤΑ, κάνοντας λόγο για ενέργεια που αποδυναμώνει την περιφέρεια και πλήττει τη διαφάνεια.
Κατάστημα ΕΛΤΑ πρόσοψη
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Υπερταμείο: Βασικές προτεραιότητες και παραδείγματα για τα ΕΛΤΑ

Το Υπερταμείο ανακοίνωσε θέματα διαλόγου για τα ΕΛΤΑ, επισημαίνοντας την ανάγκη ενημέρωσης του κοινού και διαλόγου με τις τοπικές κοινωνίες, δίνοντας παραδείγματα από αντίστοιχες υπηρεσίες άλλων χωρών.