ΓΔ: 2530.46 -2.22% Τζίρος: 763.98 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Γραμμή παραγωγής ΜΕΒΓΑΛ
Φωτο: ΜΕΒΓΑΛ

ΜΕΒΓΑΛ για το ατύχημα: Σταθερή η κατάσταση του εργαζομένου

Η ΜΕΒΓΑΛ διευκρινίζει ότι ο εργαζόμενος υπέστη κάταγμα στα κάτω άκρα, λαμβάνει την προβλεπόμενη φροντίδα και η πορεία του είναι ομαλή. Η εταιρεία δηλώνει ότι βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία μαζί του και ευχαριστεί το ΕΚΑΒ

Η ΜΕΒΓΑΛ εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα που αφορούν το εργατικό ατύχημα στις εγκαταστάσεις της εταιρείας την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η ΜΕΒΓΑΛ «επιθυμεί να διευκρινίσει πως ο εργαζόμενος υπέστη κάταγμα στα κάτω άκρα, η κατάστασή του εξελίσσεται ομαλά και αναμένεται πλήρης αποκατάσταση».

Η εταιρεία τονίζει ότι βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον εργαζόμενο και τους οικείους του. Όπως αναφέρεται, «σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από τον ίδιο, λαμβάνει την προβλεπόμενη ιατρική φροντίδα για την ανάρρωσή του».

Παράλληλα, η ΜΕΒΓΑΛ στην ίδια ανακοίνωση «ευχαριστεί θερμά το ΕΚΑΒ για την άμεση και επαγγελματική ανταπόκριση, που διασφάλισε την έγκαιρη μεταφορά και φροντίδα του εργαζομένου».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κτίριο ΓΣΕΕ Αθήνα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΓΣΕΕ: Ζητά προστασία εργασιακών δικαιωμάτων στο νέο ευρωπαϊκό καθεστώς

Η ΕΕ τονίζει την ανάγκη ξεκάθαρων εγγυήσεων για την προστασία εργασιακών και συνδικαλιστικών δικαιωμάτων στο νέο ευρωπαϊκό εταιρικό καθεστώς, δίχως να θίγονται οι εργασιακοί κανόνες με αφορμή την απλούστευση των διαδικασιών.
Γιώργος Λουτριανάκης
ΑΠΟΨΕΙΣ

Το AI ίσως δεν πάρει τη δουλειά σου, αλλά μπορεί να πάρει τους πελάτες σου

Το μεγάλο ρίσκο του AI δεν είναι ότι θα αντικαταστήσει εργαζομένους, αλλά ότι θα δώσει τεράστιο πλεονέκτημα στις εταιρείες που θα μάθουν να το αξιοποιούν. Γράφει ο Γιώργος Λουτριανάκης*.
Νίκη Κεραμέως στη Βουλή
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Επεκτείνεται η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας - Σε ποιους κλάδους είναι υποχρεωτική

Από σήμερα η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας επεκτείνεται πλήρως σε νοσοκομεία (εκτός γιατρών), τηλεπικοινωνίες, κομμωτήρια, καθαριστήρια και υπηρεσίες καθαρισμού. Η Νίκη Κεραμέως δήλωσε ότι προστατεύει 2,5 εκατ. εργαζόμενους και αυξάνει τη διαφάνεια.
ψηφιακή κάρτα εργασίας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από 12 Οκτωβρίου η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας σε περισσότερους κλάδους

Περίπου 2,5 εκατ. εργαζόμενοι θα καλύπτονται από την Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας, καθώς το μέτρο επεκτείνεται σε νέους κλάδους έως τον Οκτώβριο του 2026, όπως υγεία, τηλεπικοινωνίες και υποστήριξη απασχόλησης.
Σημαία της Ιαπωνίας
ΔΙΕΘΝΗ

Ιαπωνία: Διαγωνισμός για καλύτερο ύπνο λόγω έλλειψης ξεκούρασης

Στην Ιαπωνία, διοργανώθηκε διαγωνισμός ύπνου όπου συμμετέχοντες προσπαθούσαν να κοιμηθούν γρήγορα και βαθιά σε ειδικά στρώματα με χαμηλό φωτισμό. Ο νικητής κέρδισε πάνω από 11.000 ευρώ για τον καλύτερο ύπνο.