ΓΔ: 2106.96 0.36% Τζίρος: 117.06 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:29:40
Φωτο: Κρι Κρι

Η ΚΡΙ-ΚΡΙ εκδίδει ομολογιακό δάνειο 3,72 εκατ. για επενδύσεις

Η Βιομηχανία Γάλακτος ΚΡΙ-ΚΡΙ ανακοίνωσε την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου ύψους 3,72 εκατ. ευρώ, διάρκειας τριών ετών και χωρίς εξασφαλίσεις, με κάλυψη από την Alpha Bank

Η Βιομηχανία Γάλακτος ΚΡΙ-ΚΡΙ ανακοίνωσε την 29η Σεπτεμβρίου 2025 την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου ύψους 3.722.054 ευρώ, βάσει απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας της 20ής Αυγούστου 2025.

Το δάνειο έχει διάρκεια τριών ετών, είναι άνευ εξασφαλίσεων και καλύφθηκε εξ ολοκλήρου από την Alpha Bank Α.Ε.. Στόχος της χρηματοδότησης είναι η υλοποίηση επενδυτικού προγράμματος που αφορά την επέκταση της παραγωγικής δυναμικότητας στις γραμμές παραγωγής γιαουρτιού και παγωτού, ενισχύοντας την ικανότητα της εταιρείας να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ζήτηση και να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητά της.

Το πρόγραμμα έχει ενταχθεί στις διατάξεις του Αναπτυξιακού Νόμου 4399/2016, γεγονός που επιβεβαιώνει τη στρατηγική της ΚΡΙ-ΚΡΙ να αξιοποιεί διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία για την υποστήριξη της ανάπτυξής της.

Με τη νέα αυτή επένδυση, η εταιρεία στοχεύει στην περαιτέρω ενίσχυση της θέσης της τόσο στην εγχώρια αγορά γαλακτοκομικών και παγωτού, όσο και στη διεθνή αγορά, στην οποία έχει καταφέρει να διευρύνει σημαντικά την παρουσία της τα τελευταία χρόνια.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

public
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Η Δικαιοσύνη - Tik Tok, τα διαδοχικά λουκέτα στα Public και το πράσινο ομόλογο

Πώς η εγκληματικότητα περνά μπροστά από τη Δικαιοσύνη σαν τα μικρά βίντεο του Tik Tok, τι κρύβει η επιδημία λουκέτων στα καταστήματα Public, το ομολογιακό της ΚΡΙ ΚΡΙ, γιατί μπαίνει στο συρτάρι το σχέδιο για πράσινο ομόλογο και το πρόβλημα των ΜμΕ.
Σημαία Κίνας οικονομία
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κίνα: Ο PMI των επιχειρήσεων έπεσε στις 49,2 μονάδες τον Νοέμβριο

Ο δείκτης PMI στη βιομηχανία της Κίνας ανήλθε στις 49,2 μονάδες το Νοέμβριο, αυξήθηκε κατά 0,2% από τον Οκτώβριο, δείχνοντας μικρή βελτίωση σε ζήτηση και παραγωγή, αν και παραμένει κάτω από το όριο της ανάπτυξης.
Τηλεργασία σε εξωτερικό χώρο
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μνημόνιο συνεργασίας Υπ. Παιδείας και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και το Υπουργείο Παιδείας συμφωνούν σε μνημόνιο συνεργασίας για την αντιμετώπιση της έλλειψης εξειδικευμένου δυναμικού και την ενίσχυση της σύνδεσης εκπαίδευσης–παραγωγής.
Εργοστάσιο βιομηχανίας
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στις 52,7 ο PMI: Επιβράδυνση παραγγελιών αλλά διατήρηση παραγωγικής ανόδου

Ο PMI της S&P Global μειώθηκε στις 52,7 μονάδες, με ασθενέστερη άνοδο παραγγελιών και πτώση εξαγωγών. Η παραγωγή και η απασχόληση αυξήθηκαν, ενώ οι τιμές εισροών ανέβηκαν λόγω πρώτων υλών και οι καθυστερήσεις στις παραδόσεις εντάθηκαν.
Όμιλος AKTOR, εργάτες
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

AKTOR: Εκδίδει ομολογιακό δάνειο έως 140 εκατ. με δημόσια προσφορά

Ο AKTOR ανακοίνωσε ομολογιακό δάνειο έως 140 εκατ. ευρώ, με ελάχιστο ποσό τα 90 εκατ., μέσω δημόσιας προσφοράς και εισαγωγής στο Χρηματιστήριο. Το ενημερωτικό δελτίο θα εγκριθεί από την Επ. Κεφαλαιαγοράς.