ΓΔ: 2479.59 -1.29% Τζίρος: 32.59 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:25:34
Φωτο: Κρι Κρι

Η ΚΡΙ-ΚΡΙ εκδίδει ομολογιακό δάνειο 3,72 εκατ. για επενδύσεις

Η Βιομηχανία Γάλακτος ΚΡΙ-ΚΡΙ ανακοίνωσε την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου ύψους 3,72 εκατ. ευρώ, διάρκειας τριών ετών και χωρίς εξασφαλίσεις, με κάλυψη από την Alpha Bank

Η Βιομηχανία Γάλακτος ΚΡΙ-ΚΡΙ ανακοίνωσε την 29η Σεπτεμβρίου 2025 την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου ύψους 3.722.054 ευρώ, βάσει απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας της 20ής Αυγούστου 2025.

Το δάνειο έχει διάρκεια τριών ετών, είναι άνευ εξασφαλίσεων και καλύφθηκε εξ ολοκλήρου από την Alpha Bank Α.Ε.. Στόχος της χρηματοδότησης είναι η υλοποίηση επενδυτικού προγράμματος που αφορά την επέκταση της παραγωγικής δυναμικότητας στις γραμμές παραγωγής γιαουρτιού και παγωτού, ενισχύοντας την ικανότητα της εταιρείας να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ζήτηση και να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητά της.

Το πρόγραμμα έχει ενταχθεί στις διατάξεις του Αναπτυξιακού Νόμου 4399/2016, γεγονός που επιβεβαιώνει τη στρατηγική της ΚΡΙ-ΚΡΙ να αξιοποιεί διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία για την υποστήριξη της ανάπτυξής της.

Με τη νέα αυτή επένδυση, η εταιρεία στοχεύει στην περαιτέρω ενίσχυση της θέσης της τόσο στην εγχώρια αγορά γαλακτοκομικών και παγωτού, όσο και στη διεθνή αγορά, στην οποία έχει καταφέρει να διευρύνει σημαντικά την παρουσία της τα τελευταία χρόνια.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

public
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Η Δικαιοσύνη - Tik Tok, τα διαδοχικά λουκέτα στα Public και το πράσινο ομόλογο

Πώς η εγκληματικότητα περνά μπροστά από τη Δικαιοσύνη σαν τα μικρά βίντεο του Tik Tok, τι κρύβει η επιδημία λουκέτων στα καταστήματα Public, το ομολογιακό της ΚΡΙ ΚΡΙ, γιατί μπαίνει στο συρτάρι το σχέδιο για πράσινο ομόλογο και το πρόβλημα των ΜμΕ.
Σταύρος Καλαφάτης υπογράφει
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλαφάτης: Νέα χρηματοδοτικά εργαλεία για καινοτομία και περιφέρειες

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Σταύρος Καλαφάτης, στη σύνοδο Υπουργών Ανταγωνιστικότητας της ΕΕ, υπογράμμισε ότι η στήριξη καινοτόμων επιχειρήσεων και η κάλυψη χρηματοδοτικού κενού είναι κρίσιμες για την ενίσχυση της ευρωπαϊκής οικονομίας.
Παναγιώτης Γεροντόπουλος
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Βιομηχανία πλαστικών: Ο αθέμιτος ανταγωνισμός από τρίτες χώρες και η Μ. Ανατολή

Η βιομηχανία πλαστικών ζητά ίσους όρους ανταγωνισμού, χαμηλότερο ενεργειακό κόστος και αυστηρότερους ελέγχους στις εισαγωγές εν μέσω νέων πιέσεων στη Μέση Ανατολή και αβεβαιότητας.
Σταύρος Καλαφάτης υπογράφει
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Στ. Καλαφάτης στο Άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Ανταγωνιστικότητας Δουβλίνου

Στην Άτυπη Σύνοδο Υπουργών Ανταγωνιστικότητας στο Δουβλίνο συμμετέχει ο υφυπουργός Σταύρος Καλαφάτης, προωθώντας τη χρηματοδότηση scale-ups, απλούστευση αγοράς και την περιφερειακή ανάπτυξη, με έμφαση στην καινοτομία και τις ΜμΕ.
Βιομηχανική φωτιά διυλιστηρίου
ΔΙΕΘΝΗ

Κίνα: 28 νεκροί από πυρκαγιά σε εργοστάσιο υποδημάτων

Τριάντα οκτώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από πυρκαγιά σε εργοστάσιο υποδημάτων στη Φουτζιάν της Κίνας. Η φωτιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι, με 200 πυροσβέστες να επιχειρούν στο σημείο, σύμφωνα με το πρακτορείο Xinhua.