ΓΔ: 2608.44 -0.59% Τζίρος: 320.42 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Φώτο: Shutterstok

AS Company: Οριστική συμφωνία πώλησης 9 ακινήτων στην Ελούντα έναντι 3 εκατ.

Η AS Company ολοκλήρωσε την πώληση 9 ακινήτων στην Ελούντα έναντι 3 εκατ., με το 1/3 του ποσού ήδη καταβληθέν και απόδοση επένδυσης για την εταιρεία στο 40%.

Η AS Company Α.Ε. (ΑΣΚΟ) ανακοίνωσε την υπογραφή οριστικής σύμβασης πώλησης εννέα ακινήτων στην Ελούντα Κρήτης, στο πλαίσιο της συνεχούς ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού.

 Η συναλλαγή πραγματοποιήθηκε με την εταιρεία Elounda Green Properties Μον. Α.Ε., σηματοδοτώντας μία σημαντική επενδυτική εξέλιξη για την εισηγμένη.

Το συνολικό τίμημα της συμφωνίας ανέρχεται στα 3 εκατομμύρια ευρώ, εκ των οποίων το ένα τρίτο έχει ήδη καταβληθεί. Σύμφωνα με τους όρους της σύμβασης, το υπόλοιπο ποσό πρόκειται να καταβληθεί έως το τέλος του 2025.

Η εταιρεία επισημαίνει ότι η απόδοση της επένδυσης για την AS Company διαμορφώνεται στο 40%, γεγονός που ενισχύει περαιτέρω τη στρατηγική της για αξιοποίηση περιουσιακών στοιχείων και δημιουργία προστιθέμενης αξίας για τους μετόχους.

Η ανακοίνωση εντάσσεται στη στρατηγική διαφάνειας και συνέπειας που ακολουθεί η εισηγμένη, με στόχο την έγκυρη πληροφόρηση του επενδυτικού κοινού και την ενίσχυση της εμπιστοσύνης στην αγορά.

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

επιχειρηματική χειραψία γραφείο
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

AS Company: Άλμα πωλήσεων και κερδών το 2025, μέρισμα 0,19 ευρώ

Η AS Company έκλεισε το 2025 με πωλήσεις 36,1 εκατ. ευρώ, αυξημένες κατά 16,38%, EBITDA 8,1 εκατ. ευρώ, ενισχυμένο κατά 56,32%, και καθαρά κέρδη 5,75 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 36,64%, ενώ σχεδιάζει να προτείνει μέρισμα 0,19 ευρώ ανά μετοχή.
Βιομηχανική εγκατάσταση από ψηλά
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΒΕ: Θετικό το άνοιγμα της Κυβερνητικής Επιτροπής Βιομηχανίας

Ο ΣΒΕ χαιρετίζει ως θετική την επανενεργοποίηση της Επιτροπής Βιομηχανίας, υπογραμμίζοντας όμως την ανάγκη για εθνικό σχέδιο που θα τοποθετήσει τη βιομηχανία στο επίκεντρο της ανάπτυξης, με έμφαση σε επενδύσεις, υποδομές και καινοτομία.
Τάκης Θεοδωρικάκος
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΕΒΕΠ προς Θεοδωρικάκο: Τα αιτήματα για φόρους, κόστος εργασίας και ρευστότητα ενόψει ΔΕΘ

Το ΕΒΕΠ ζήτησε από το ΥΠΑΝ μείωσης φορολογίας, περαιτέρω μείωση μη μισθολογικού κόστους και δράσεις για ενίσχυση ρευστότητας σε νοικοκυριά-επιχειρήσεις, ενόψει της ΔΕΘ.
Μέλη ΕΣΑ και Δημήτρης Μαρκόπουλος
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Προτάσεις ΕΣΑ προς ΥΠΟΙΚ για στήριξη μικρομεσαίων επιχειρήσεων

10 προτάσεις υπέβαλε ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών στο ΥΠΟΙΚ για στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, εστιάζοντας σε φορολογία, επαγγελματική στέγη σε συνάντηση με τον υφυπουργό Δ. Μαρκόπουλο.