ΓΔ: 2640.93 -1.08% Τζίρος: 376.27 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:36:40
Σάμος νυχτερινό τοπίο

Attica Group: Έκπτωση 30% για ταξίδια σε ακριτικά νησιά του Αιγαίου

Με έκπτωση 30% η Attica Group ενισχύει τον τουρισμό σε Λέσβο, Χίο, Σάμο, Ικαρία, Φούρνους, Λέρο και Κω – Προϋπόθεση 4 διανυκτερεύσεις.

Με στόχο την τόνωση της τουριστικής κίνησης στα ακριτικά νησιά του Αιγαίου, η Attica Group, μέσω των εταιρειών Blue Star Ferries και Hellenic Seaways, ανακοινώνει σημαντική προσφορά για τους ταξιδιώτες του φετινού καλοκαιριού.

Από τις 13 Ιουνίου έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2025, προσφέρεται έκπτωση 30% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών, Ι.Χ. αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών για ταξίδια προς και από τα νησιά Λέσβο, Χίο, Σάμο, Ικαρία, Φούρνους, Λέρο και Κω.

Η προσφορά ισχύει για δρομολόγια:

Από/προς Πειραιά για όλα τα παραπάνω νησιά.

Από/προς Καβάλα για Λέσβο, Χίο, Σάμο, Ικαρία, Φούρνους και Λέρο.

Από/προς Θεσσαλονίκη για Λέσβο, Χίο, Σάμο και Λέρο.

Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου προγράμματος εκπτώσεων και παροχών της Attica Group, σε συνεργασία με τις Δημοτικές Αρχές και τις τοπικές Ενώσεις Ξενοδόχων των νησιών. 

Κεντρικός στόχος είναι η ενίσχυση της εικόνας και της τουριστικής δραστηριότητας περιοχών που, τα προηγούμενα χρόνια, βρέθηκαν στο επίκεντρο του προσφυγικού ζητήματος.

Προϋπόθεση για την έκπτωση, η οποία αφορά εισιτήρια μετάβασης και επιστροφής, είναι η διαμονή τουλάχιστον τεσσάρων διανυκτερεύσεων σε ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενο κατάλυμα των εν λόγω νησιών, με την επίδειξη σχετικού αποδεικτικού κράτησης.

Η Attica Group - στην οποία ανήκουν επίσης οι εταιρείες Superfast Ferries και Anek Lines - συνεχίζει να προσφέρει ένα ευέλικτο πρόγραμμα εκπτώσεων καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. 

Παράλληλα, ενισχύει την επιβατική της βάση με το πρόγραμμα Seasmiles, το οποίο αριθμεί περισσότερα από 780.000 μέλη, προσφέροντας προνομιακές εκπτώσεις που φτάνουν έως και 40% στην τιμή των εισιτηρίων.

Με σύγχρονα πλοία και υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, η Attica Group παραμένει πρωταγωνίστρια στην ελληνική επιβατηγό ναυτιλία, συνδέοντας ουσιαστικά την ηπειρωτική χώρα με τα νησιά και στηρίζοντας ενεργά τις τοπικές κοινωνίες.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βολισσός Χίος πανοραμική
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο δημοτικός κήπος Χίου: από τόπος εκτελέσεων σε σύγχρονο πάρκο

Παραδόθηκε ο ανακαινισμένος Δημοτικός Κήπος Χίου, έκτασης 25 στρεμμάτων. Το έργο, που ξεκίνησε πριν τέσσερα χρόνια, καθυστέρησε λόγω αρχαιολογικών ευρημάτων, ιδιοκτησιακών θεμάτων και προβλημάτων εφοδιαστικής αλυσίδας.
Ελληνική Αστυνομία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συλλήψεις για εμπρησμούς σε Νέα Μάκρη, Πρέβεζα, Εύβοια, Χίο και Άγιο Όρος

Στη Νέα Μάκρη, την Πρέβεζα, την Εύβοια, τη Χίο και το Άγιο Όρος συνελήφθησαν πέντε άτομα για πρόκληση πυρκαγιών από αμέλεια, ενώ στην Πρέβεζα η φωτιά κατέκαψε 210 στρέμματα λόγω εργασιών με καταστροφέα.
Πυρκαγιά σε δάσος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Red Code το Σάββατο για Αττική, Εύβοια, Κρήτη, Χίο, Ικαρία, Κυκλάδες

Σε κατάσταση Red Code τίθενται αύριο Σάββατο 5/9/2026 Αττική, Κρήτη, Εύβοια, Χίος, Ικαρία και Κυκλάδες, λόγω πολύ υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς κατηγορίας 4, σύμφωνα με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.
Πυροσβεστικό όχημα στη φωτιά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συλλήψεις για εμπρησμό από αμέλεια σε Εύβοια και Χίο

Δύο συλλήψεις για πρόκληση πυρκαγιών από αμέλεια σε Εύβοια και Χίο πραγματοποίησαν τα Ανακριτικά Κλιμάκια της Πυροσβεστικής. Οι φωτιές ξεκίνησαν από εργασίες με τροχό και χορτοκοπτικό, επιβλήθηκε και πρόστιμο σε έναν συλληφθέντα.