ΓΔ: 2236.24 -0.47% Τζίρος: 240.18 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Σκλαβενίτης
ΑΒΑΞ: Κατασκευάζει για Σκλαβενίτη μονάδα για έτοιμο φαγητό Φώτο: Menelaos Myrillas / SOOC

Έκλεισε το deal της Σκλαβενίτης Κύπρου με τις Υπεραγορές Παπαντωνίου

Η Σκλαβενίτης Κύπρου θα απασχολεί 2.350 εργαζομένους, διασφαλίζοντας πλήρως και τις 769 θέσεις εργασίας των Υπεραγορών Παπαντωνίου, ενώ το δίκτυό της θα αριθμεί συνολικά 27 καταστήματα.

Στην υπογραφή της οριστικής συμφωνίας προχώρησε η Σκλαβενίτης Κύπρου με τις Υπεραγορές Παπαντωνίου, μετά από έγκριση από την Επιτροπή Προστασίας Ανταγωνισμού Κύπρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, με βάση τη συμφωνία πλέον η Σκλαβενίτης Κύπρου θα απασχολεί 2.350 εργαζομένους, διασφαλίζοντας πλήρως και τις 769 θέσεις εργασίας των Υπεραγορών Παπαντωνίου, ενώ το δίκτυό της θα αριθμεί συνολικά 27 καταστήματα. Συγκεκριμένα θα λειτουργεί 9 καταστήματα στη Λευκωσία, 8 στη Λεμεσό, 7 στην Πάφο, 2 στη Λάρνακα και 1 στο Παραλίμνι.

Οι εργασίες ανακαίνισης των καταστημάτων Παπαντωνίου θα ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα και αναμένεται να ολοκληρωθούν έως το τέλος του 2025, με στόχο οι  καταναλωτές της Κύπρου να έχουν την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και πρόσβαση σε μεγάλη ποικιλία προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας, στις πιο χαμηλές τιμές.

Υπενθυμίζεται πως η Σκλαβενίτης απέκτησε παρουσία στην κυπριακή αγορά πρώτη φορά το 2017, καθώς στο πλαίσιο της συμφωνίας διάσωσης της Μαρινόπουλος, ανέλαβε τον έλεγχο των 18 καταστημάτων της εταιρείας στην Κύπρο.

Η συμφωνία αυτή με τις Υπεραγορές Παπαντωνίου λίγα χρόνια μετά, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της Σκλαβενίτης να συμβάλλει στην ανάπτυξη της τοπικής αγοράς και αποδεικνύει έμπρακτα την εμπιστοσύνη της στις προοπτικές της κυπριακής οικονομίας.
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σκλαβενίτης
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ψάχνει για εξαγορά η Σκλαβενίτης για να γίνει πρώτη και στην Κύπρο

Καθαρή πρωτιά σε μερίδιο αγοράς στην Κύπρο επιδιώκει η κορυφαία αλυσίδα της ελληνικής αγοράς και διερευνά πιθανή εξαγορά μικρότερης αλυσίδας. Στην Ελλάδα οι πωλήσεις θα ξεπεράσουν φέτος τα 4 δισ.
Δεμένο πλοίο λιμάνι
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

37χρονος τραυματίστηκε ελαφρά σε εργασίες πλοίου στη Δραπετσώνα

Ελαφρά τραυματίστηκε 37χρονος εργαζόμενος σε ναυπηγοεπισκευαστική επιχείρηση στον Νέο Μώλο Δραπετσώνας, όταν χτυπήθηκε στο κεφάλι από μεταλλικό εξάρτημα σκαλωσιάς. Μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο «ΑΤΤΙΚΟΝ».
Παραλία Κύπρος διακοπές
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παραλίμνι: Τουριστική ανάπτυξη με σεβασμό στην ιστορία, δηλώνει ο δήμαρχος

Αύριο στην κεντρική πλατεία Παραλιμνίου, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης θα εγκαινιάσει μνημείο για τη Γενοκτονία των Ποντίων, με χρηματοδότηση της Κυπριακής Προεδρίας και του Δήμου Παραλιμνίου–Δερύνειας.
Επίσημη σχολική τελετή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκδήλωση στην Κύπρο για τη γενοκτονία Ποντίων με την Α. Μιχαηλίδου

Εκδήλωση για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων έγινε στο Γυμνάσιο Αγίου Ιωάννου Χρυσοστόμου Λακατάμειας με παρουσία της υπουργού Παιδείας, που τόνισε τη σημασία διατήρησης της ιστορικής μνήμης στα σχολεία της Κύπρου.
Σημαίες Κύπρου ΕΕ
ΔΙΕΘΝΗ

Cyprus Forum London: Στο επίκεντρο οι υβριδικές απειλές στη Βρετανία

Στο Cyprus Forum London, που πραγματοποιείται σήμερα στην Ύπατη Αρμοστεία της Κύπρου, συζητούνται υβριδικές απειλές, κυβερνοασφάλεια και στρατηγική ΕΕ-ΗΒ, με στόχο τον διάλογο για την Κύπρο, την Ανατολική Μεσόγειο και την Ευρώπη.
Σημαία της Κύπρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παραλίμνι: Αποκαλυπτήρια μνημείου Γενοκτονίας Ποντίων στις 19 Μαΐου

Κεντρικό εθνικό μνημείο για τη Γενοκτονία των Ποντίων εγκαινιάζεται στο Παραλίμνι τον Μάιο του 2026, παρουσία του ΠτΔ Νίκου Χριστοδουλίδη. Η έναρξη του αποτελεί μέρος δράσεων για διεθνή αναγνώριση και διατήρηση της ιστορικής μνήμης.