ΓΔ: 2229.55 -2.47% Τζίρος: 121.73 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:35:44
Φώτο: Πλαστικά Κρήτης

Πλαστικά Κρήτης: Έκτακτη Γενική Συνέλευση για αγορά ιδίων μετοχών

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρίας κατόπιν απόφασης του ΔΣ, οι μέτοχοι προσκαλούνται σε ΈΓΣ στις 27 Μαρτίου για να αποφασίσουν για την αγορά ιδίων μετοχών με σκοπό τη διάθεση σε στελέχη και εργαζόμενους.

Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ανακοίνωσε η Πλαστικά Κρήτης ΑΒΕΕ που προγραμματίζεται για την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020 ώστε να αποφασιστεί η αγορά ιδίων μετοχών με σκοπό τη διάθεση τους σε στελέχη και εργαζόμενους στην εταιρεία μέσω προγράμματος δικαιωμάτων προαίρεσης για αγορά μετοχών.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρίας κατόπιν απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου, οι μέτοχοι της εταιρείας Πλαστικά Κρήτης ΑΒΕΕ προσκαλούνται σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 27η Μαρτίου 2020, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00 στα γραφεία της στη Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των πιο κάτω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

1. Αγορά ιδίων μετοχών με σκοπό τη διάθεση τους σε στελέχη και εργαζόμενους στην εταιρεία μέσω προγράμματος δικαιωμάτων προαίρεσης για αγορά μετοχών

2. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

plastika kritis
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πλ. Κρήτης: Σταθερός ο τζίρος, μικρή άνοδο της κερδοφορίας στα 43,6 εκατ.

Η αύξηση των κερδών οφείλεται κατά κύριο λόγο στην αύξηση των εσόδων από χρηματοοικονομικές επενδύσεις και των εσόδων από συμμετοχές, παρά την πίεση που άσκησε η αγορά της Τουρκίας.
plastika kritis
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πλαστικά Κρήτης: Ισχυρή διεθνής παρουσία, μεγάλη αύξηση κερδών το 2020

Την αύξηση των κερδών της κατά 29% μέσα στη χρονιά της πανδημίας πέτυχε η βιομηχανία πλαστικών που άρχισε την πορεία της από την Κρήτη και απέκτησε παγκόσμιο αποτύπωμα. Θετικές οι προοπτικές και το 2021.
Ελληνική Στατιστική Αρχή
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

3,2% πτώση στον δείκτη τιμών εισαγωγών βιομηχανίας τον Φεβρουάριο

Ο γενικός δείκτης τιμών εισαγωγών στη βιομηχανία μειώθηκε κατά 3,2% τον Φεβρουάριο 2024 σε σχέση με τον Φεβρουάριο 2023, κυρίως λόγω μείωσης 5,3% στις τιμές από χώρες εκτός ευρωζώνης, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.
λογαριασμός ρεύματος ενέργεια
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Γ. Χατζηθεοδοσίου: Σωστή κατεύθυνση τα μέτρα για το ενεργειακό κόστος

Ο Γ. Χατζηθεοδοσίου τόνισε πως τα μέτρα στήριξης της βιομηχανίας είναι θετικά, όμως οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν μεγάλες δυσκολίες λόγω του υψηλού ενεργειακού κόστους και της μειωμένης κατανάλωσης, αυξάνοντας τους κινδύνους.
Άνδρας σε γραφείο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Τσάφος: Η πυρηνική ενέργεια η λύση στην μεταβλητότητα των ΑΠΕ

Η πυρηνική ενέργεια ως λύση για τη μεταβλητότητα των ΑΠΕ, όπως σημείωσε ο υφ. Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Νίκος Τσάφος. Το φυσικό αέριο ανεβάζει τις τιμές και γιατί δεν υπάρχει προς το παρόν ανησυχία για τη χονδρική.