ΓΔ: 2447.25 -1.15% Τζίρος: 317.63 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Εργοστάσιο Παπαστράτος
Φωτο: Παπαστράτος

Παπαστράτος: Νέος κύκλος 35 προσλήψεων στο εργοστάσιο στον Ασπρόπυργο

Στο πλαίσιο του ριζικού μετασχηματισμού και εξέλιξής της στα πρότυπα που έχει θέσει η μητρική της εταιρεία, Philip Morris International (PMI), η Παπαστράτος επενδύει συστηματικά στο ανθρώπινο δυναμικό.

Σε 35 νέες προσλήψεις Process Technicians για την υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής της στον Ασπρόπυργο προχωρά η Παπαστράτος που συμπληρώνει φέτος 95 χρόνια συνεχούς παρουσίας και λειτουργίας στην Ελλάδα. 

Στο πλαίσιο του ριζικού μετασχηματισμού και εξέλιξής της στα πρότυπα που έχει θέσει η μητρική της εταιρεία, Philip Morris International (PMI), η Παπαστράτος επενδύει συστηματικά στο ανθρώπινο δυναμικό υψηλών δεξιοτήτων, δημιουργώντας ευκαιρίες απασχόλησης σε ένα σύγχρονο και τεχνολογικά προηγμένο βιομηχανικό περιβάλλον.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, η Παπαστράτος αναζητώντας τους «Τεχνικούς του Αύριο» επιθυμεί να προσελκύσει υποψηφίους με τεχνικό εκπαιδευτικό υπόβαθρο στη μηχανολογία, την ηλεκτρολογία και τους αυτοματισμούς, με διάθεση για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη, καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας, καθώς και ικανότητα προσαρμογής σε ένα δυναμικό βιομηχανικό περιβάλλον. 

Οι νέοι Process Technicians θα ενταχθούν στην καθημερινή λειτουργία της παραγωγικής μονάδας της εταιρείας στον Ασπρόπυργο, συμβάλλοντας στη διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων, τη βελτιστοποίηση της παραγωγικής διαδικασίας, την τήρηση των υψηλών προτύπων ασφάλειας και βιωσιμότητας και τη συνεχή βελτίωση των διαδικασιών μέσα από συνεργασία με τις ομάδες παραγωγής και ποιότητας. 

Έχοντας αναδειχθεί, πρόσφατα, για 12η συνεχή χρονιά ως «Κορυφαίος Εργοδότης», η Παπαστράτος προσφέρει ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, ιδιωτική ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, επίδομα μετακίνησης και σίτισης, καθώς και σημαντικές ευκαιρίες εκπαίδευσης και επαγγελματικής εξέλιξης σε ένα σύγχρονο πολυεθνικό περιβάλλον με προηγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό. 

Στόχος της Παπαστράτος παραμένει η δημιουργία ενός εργασιακού περιβάλλοντος που ενισχύει την ανάπτυξη δεξιοτήτων, την ισότητα και την καινοτομία, προσφέροντας ουσιαστικές προοπτικές καριέρας σε επαγγελματίες που επιθυμούν να αποτελέσουν μέλη της βιομηχανίας του μέλλοντος.

Η Μαρία Πατακιούτη, Γενική Διευθύντρια Ανθρώπων και Κουλτούρας της Παπαστράτος και Νοτιανατολικής Ευρώπης της Philip Morris International, δήλωσε: «Στην Παπαστράτος ανταποκρινόμαστε διαρκώς στις προκλήσεις ενός τεχνολογικά προηγμένου βιομηχανικού οικοσυστήματος και, σε αυτά τα 95 χρόνια λειτουργίας μας, επενδύουμε συστηματικά στους ανθρώπους και τις δεξιότητες που θα διαμορφώσουν τη Βιομηχανία του Μέλλοντος. Με τις νέες προσλήψεις Process Technicians ενισχύουμε ακόμα περισσότερο το εργοστάσιό μας στον Ασπρόπυργο, δημιουργώντας ουσιαστικές ευκαιρίες εξέλιξης σε ένα σύγχρονο και ασφαλές εργασιακό περιβάλλον, όπου η καινοτομία και η συνεργασία αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας των ανθρώπων μας.»

Για περισσότερες πληροφορίες για τις νέες προσλήψεις και υποβολή αίτησης, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα, μέχρι και την Παρασκευή, 17 Απριλίου 2026. 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τάκης Θεοδωρικάκος ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοδωρικάκος στη Fulgor: Επένδυση 76,5 εκατ. ευρώ και νέες θέσεις εργασίας

Το υπερσύγχρονο εργοστάσιο της Fulgor στο Σουσάκι επισκέφτηκε ο υπ. Ανάπτυξης Τ. Θεοδωρικάκος. Η μονάδα, κορυφαία παγκοσμίως στα υποβρύχια καλώδια, εξάγει σε 60 χώρες και έχει δημιουργήσει περίπου 2.000 θέσεις εργασίας τα τελευταία δύο χρόνια.
λογότυπο ΕΦΚΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε διαβούλευση το νομοσχέδιο για την επαγγελματική ασφάλιση: 15 βασικές ερωταπαντήσεις

Σε δημόσια διαβούλευση τέθηκε το νομοσχέδιο για την επαγγελματική ασφάλιση, με στόχο τη βελτίωση του πλαισίου, την ενίσχυση της συνταξιοδοτικής αποταμίευσης και περισσότερες επιλογές για εργαζόμενους και επιχειρήσεις.
Κτίριο Volkswagen logo
ΔΙΕΘΝΗ

Volkswagen: Κίνδυνος απώλειας έως 50.000 θέσεων εργασίας στη Γερμανία

Η Volkswagen εξετάζει κατάργηση έως 50.000 θέσεων εργασίας για μείωση κόστους, όπως ανακοίνωσε ο CEO Όλιβερ Μπλούμε. Δεν έχει ληφθεί ακόμα απόφαση, καθώς συνεχίζονται εσωτερικές αξιολογήσεις για αναγκαίες προσαρμογές.
Βουλή των Ελλήνων
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χήτας: Να απαγορευτεί η συμμετοχή κομμάτων με χρέη στις εκλογές

Ο Κωνσταντίνος Χήτας της Ελληνικής Λύσης πρότεινε να αποκλειστούν από τις εκλογές τα κόμματα με χρέη, επικρίνοντας την πρόταση ΝΔ για το αρ. 29Σ ως απόπειρα κυβερνητικού ελέγχου στη λειτουργία των πολιτικών κομμάτων.
Αστικά ακίνητα Αθήνας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βλάβες σε ενοικιαζόμενο: Τι δικαιούνται οι ενοικιαστές και τι οι ιδιοκτήτες

Η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας (ΕΕΚΕ), θυμίζει ότι, σύμφωνα με τον Αστικό Κώδικα, ο ιδιοκτήτης οφείλει να παραδίδει κατοικήσιμο και ασφαλές σπίτι και να επισκευάζει βλάβες που δεν προκάλεσε ο ενοικιαστής, όπως υδραυλικά, ηλεκτρολογικά και φθορές παλαιότητας.