ΓΔ: 2530.46 -2.22% Τζίρος: 763.98 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Metlen Capital Markets Day
Φωτο: Metlen Capital Markets Day

Protergia Picasso: Σταθερότητα και σιγουριά στην ενέργεια και τον Ιούλιο

Η Protergia ενισχύει την ενεργειακή σταθερότητα με το Picasso και άλλα value τιμολόγια, ενώ συνεχίζει το Powergiving με έπαθλα έως 50.000€ κάθε μήνα.

Η Protergia, μέλος του Ομίλου METLEN, συνεχίζει και τον Ιούλιο να προσφέρει ενεργειακή σιγουριά στους καταναλωτές, μέσω των σταθερών και καινοτόμων της προϊόντων, με αιχμή το Protergia Picasso. 

Πρόκειται για ένα νέο μοντέλο τιμολόγησης ρεύματος, που προσφέρει απόλυτο έλεγχο στον καταναλωτή, επιτρέποντάς του να επιλέγει το ποσό που θα πληρώνει κάθε μήνα για διάστημα ενός έτους, περιλαμβάνοντας τόσο τις ανταγωνιστικές όσο και τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις.

Παράλληλα, η εταιρεία διατηρεί σταθερές και ανταγωνιστικές τιμές και σε άλλα προϊόντα της.

 Το Value Secure 12M, γνωστό και ως «μπλε τιμολόγιο», προσφέρεται στα 0,099 €/kWh με έκπτωση συνέπειας, ενώ το Value Swift on time, κυμαινόμενο οικιακό τιμολόγιο, παραμένει στην τιμή των 0,09093 €/kWh.

Η Protergia δίνει επίσης τη δυνατότητα συνδυαστικής προσφοράς ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου μέσω του πακέτου Value Power & Gas 12Μ, με τιμή 0,099 €/kWh για το ρεύμα και 0,0369 €/kWh για το φυσικό αέριο.

 Επίσης, διαθέτει και πράσινη επιλογή, το Value Special, στα 0,169 €/kWh.

Παράλληλα με τα εμπορικά της προϊόντα, η Protergia συνεχίζει την καμπάνια Powergiving, μέσα από την οποία κάθε μήνα ένας μεγάλος νικητής κερδίζει 50.000 ευρώ, δέκα τυχεροί κερδίζουν 5.000 ευρώ ο καθένας, ενώ 100 πελάτες απολαμβάνουν τον λογαριασμό τους εντελώς δωρεάν για έναν ολόκληρο χρόνο. 

Μέχρι σήμερα έχουν ήδη επιβραβευθεί 666 πελάτες, με την επόμενη κλήρωση να είναι προγραμματισμένη για τις 7 Ιουλίου.

Η Protergia συνεχίζει να επενδύει στην εμπιστοσύνη και την ενεργειακή ασφάλεια των πελατών της, με καινοτόμες υπηρεσίες και προσφορές, διατηρώντας υψηλό επίπεδο σταθερότητας, ακόμη και σε περιόδους διακυμάνσεων στην ενεργειακή αγορά.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news
Φωτογραφία METLEN

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σταύρος Παπασταύρου συνέντευξη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στ. Παπασταύρου: Στήριξη ΜμΕ με σεβασμό στα δημοσιονομικά όρια

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σταύρος Παπασταύρου δήλωσε πως εξετάζονται μετρημένα μέτρα στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων για το ενεργειακό κόστος, εντός δημοσιονομικών ορίων, στο συνέδριο του energypress.
Ευάγγελος Μυτιληναίος
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Mυτιληναίος: Θα φτάναμε τα 2 GW σε μπαταρίες αν δεν υπήρχε ο κόφτης των 500 MW

Όσο αυξάνεται η συμμετοχή των ΑΠΕ, τόσο μεγαλύτερη αξία αποκτά η αποθήκευση, τόνισε ο Ευ. Μυτιληναίος στα εγκαίνια της μονάδας αποθήκευσης που ανέπτυξε η Metlen με τον Όμιλο Εταιρειών Καράτζη.
Ευάγγελος Μυτιληναίος
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Metlen - Όμιλος Καράτζη: Εγκαινιάστηκε η μεγαλύτερη αυτόνομη μπαταρία της χώρας

Εγκαινιάστηκε από Metlen και Όμιλο Εταιρειών Καράτζη η μεγαλύτερη αυτόνομη μπαταρία της χώρας και μία από τις μεγαλύτερες στη ΝΑ Ευρώπη. Όσο αυξάνονται οι ΑΠΕ, τόσο αυξάνεται η σημασία της αποθήκευσης τόνισε ο Ευ. Μυτιληναίος.
Αλέξανδρος Εξάρχου, Διευθύνων Σύμβουλος Ομλου AKTOR
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εξάρχου: Κομβική η συμβολή Γκίλφοϊλ στην προώθηση του Κάθετου Διαδρόμου

Ο διευθύνων σύμβουλος της Atlantic SEE LNG Trade, Αλέξανδρος Εξάρχου, τόνισε πως ο Κάθετος Διάδρομος αποτελεί εθνική στρατηγική προτεραιότητα για Ελλάδα και ΗΠΑ, με διαρκή στήριξη της Αμερικανίδας πρέσβειρας Κίμπερλι Γκίλφοϊλ.