ΓΔ: 2334.66 -0.54% Τζίρος: 642.28 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:26:40
1

PM Agora: Μία εκδήλωση για τη επαγγελματική ανάπτυξη των EU Project Managers

Αυτή η εκδήλωση έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στους EU Project Managers ευκαιρίες δικτύωσης, επαγγελματικής ανάπτυξης καθώς και μία καινοτόμο και ειδικά σχεδιασμένη εμπειρία για την ανάπτυξη και διατήρηση της ψυχικής τους υγείας.

Η Ακαδημία Επιχειρηματικότητας, η T-hap και η InnoEUsphere ανακοινώνουν με χαρά την PM Agora, μια διήμερη εκδήλωση αφιερωμένη στην επαγγελματική ανάπτυξη και την ψυχική υγεία των EU Project Managers, που θα πραγματοποιηθεί στις 2-3 Οκτωβρίου 2024 στο Σεράφειο Δήμου Αθηναίων, Κέντρο Αθλητισμού, Πολιτισμού και Καινοτομίας. Αυτή η εκδήλωση έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στους EU Project Managers ευκαιρίες δικτύωσης, επαγγελματικής ανάπτυξης καθώς και μία καινοτόμο και ειδικά σχεδιασμένη εμπειρία για την ανάπτυξη και διατήρηση της ψυχικής τους υγείας.

Η πρώτη ημέρα θα περιλαμβάνει συνεδρίες δικτύωσης και panel discussions με βετεράνους EU Project Managers, με στόχο την ανταλλαγή εμπειριών και βέλτιστων πρακτικών. Η δεύτερη ημέρα θα είναι αφιερωμένη στην ψυχική υγεία, περιλαμβάνοντας εργαστήρια και το καινοτόμο Wellbeing World Café, εστιάζοντας σε ολιστικές έννοιες ευημερίας και στρατηγικές για τη διατήρηση μιας υγιούς ισορροπίας μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. 

Οι συμμετέχοντες μπορούν να επωφεληθούν από το Εarly Βird Registration Fee των 65 ευρώ μέχρι τις 31 Ιουλίου, μετά το οποίο η κανονική τιμή του εισιτηρίου θα είναι 90 ευρώ ανά συμμετέχοντα. 

Για περισσότερες πληροφορίες, τον αναλυτικό κατάλογο των ομιλητών και των δραστηριοτήτων και για να κλείσετε εισιτήρια, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εκδήλωσης: https://academyofentrepreneurship.org/pmagora
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λίτλ Αθήνα Ελληνικό
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

LAMDA Development: Νέο πρόγραμμα καινοτομίας με AI για εργαζομένους

Η LAMDA Development ξεκινά το weAIre LAMDA Acceleration Bootcamp, ένα εσωτερικό πρόγραμμα καινοτομίας με έμφαση στην Τεχνητή Νοημοσύνη, όπου οι εργαζόμενοι αναπτύσσουν λύσεις για πραγματικές επιχειρησιακές προκλήσεις.
Ψηφιακός μετασχηματισμός επιχειρήσεων
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΣΕΒ: Στο 84% του μέσου όρου ΕΕ η ψηφιακή ωριμότητα της Ελλάδας το 2025

Η Ελλάδα έφτασε το 2025 στο 84% του ευρωπαϊκού μέσου όρου στην ψηφιακή ωριμότητα, σημειώνοντας σημαντική άνοδο από το 2018. Υπερέχει σε ψηφιοποίηση δημοσίου και κάλυψη 5G, αλλά έχει αδυναμίες σε οπτικές ίνες και ψηφιακές δεξιότητες.
Ελληνική οικονομία νόμισμα
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Νέα προγράμματα ΕΣΠΑ ανά Περιφέρεια: Θεσσαλία, Ήπειρος και Δυτική Ελλάδα

Παρατείνεται έως 3/3/2026 η προθεσμία αιτήσεων για τα προγράμματα "Αναπτύσσομαι Έξυπνα" και "Επιχειρώ Έξυπνα" στη Θεσσαλία, με επιδότηση 70% για επενδύσεις 50.000-425.000€ σε υφιστάμενες και νέες ΜΜΕ.
Συμφωνία επιχειρηματική χειραψία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήμος Μεταμόρφωσης: Συνεργασία με Παν, Πελοποννήσου για κυβερνοασφάλεια

Ο δήμος Μεταμόρφωσης και το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας για την ενίσχυση της κυβερνοασφάλειας, με δράσεις εκπαίδευσης και αξιολόγησης στελεχών σε θέματα ψηφιακής ασφάλειας.
Γυναίκα σε επιχείρηση
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επιμελητήριο Αθηνών: Πρόγραμμα για νεοφυείς με γυναίκες σε ηγετικό ρόλο

Το Επιμελητήριο Αθηνών ενημερώνει για πρόγραμμα που στηρίζει νεοφυείς επιχειρήσεις τεχνολογίας με γυναίκα σε ηγετικό ρόλο και χρηματοδότηση έως 50.000 ευρώ. Αιτήσεις έως 12 Φεβρουαρίου 2026.
Ομαδική καινοτομία εργασίας
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Βιομηχανικό Επιμελητήριο και Ερευνητικό Κέντρο υπέγραψαν μνημόνιο για καινοτομία

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας για κοινές δράσεις έρευνας και καινοτομίας, με στόχο τη μεταφορά τεχνογνωσίας και ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας.