ΓΔ: 2132.56 0.10% Τζίρος: 267.45 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01

O Αλέξανδρος Τζιόλης στο ΟΠΑΠ Game Time για το ντέρμπι «αιωνίων»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Εθνικής ομάδας αναλύει τa μεγάλα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου.

Συναρπαστικές αναμετρήσεις σε Super League, Premier League και Serie A περιλαμβάνει το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου και η εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time φιλοξενεί τον Αλέξανδρο Τζιόλη.

Στο μικροσκόπιο του πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή μπαίνει το ντέρμπι των «αιωνίων» αντιπάλων. Μιλάει για τον ανανεωμένο Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό που βρίσκεται σε σταθερά ανοδική πορεία και αναφέρει ποιο αποτέλεσμα βλέπει ως επικρατέστερο την Κυριακή (19:30) στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

Σχολιάζει ακόμα τους αγώνες της Super League, Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ (Κυριακή, 16:00) και ΠΑΟΚ-Ατρόμητος (Κυριακή, 18:30), τα κρίσιμα ματς της Premier League, Λίβερπουλ-Έβερτον (Σάββατο, 14:30) και Τσέλσι-Άρσεναλ (Σάββατο, 19:30), καθώς και το ντέρμπι της Serie A, Μίλαν-Γιουβέντους (Κυριακή, 21:45).
 
Ο Αλέξανδρος Τζιόλης, που έχει αγωνιστεί σε ομάδες 10 χωρών και έχει πάρει μέρος σε τελικά Euro και Mundial, απαντάει σε προσωπικές ερωτήσεις της Λίλας Κουντουριώτη και αποκαλύπτει το επόμενο επαγγελματικό βήμα του, τον ποδοσφαιριστή που θα αποκτούσε ως προπονητής καθώς και το χειρότερο σχόλιο που έχει ακούσει ποτέ.
 
Δείτε το βίντεο:

 

https://youtu.be/EpfFG6Qfts0?si=YrrhieMD0X0kXXct

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Jan Karas
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΟΠΑΠ: Ρεκόρ εσόδων το 2025 και συνολική διανομή 1,30 ευρώ ανά μετοχή

Ο ΟΠΑΠ έκλεισε το 2025 με ρεκόρ στα έσοδα από παιχνίδια, πάνω από 2,4 δισ. ευρώ. Η διοίκηση έδειξε ως οδηγούς το ΤΖΟΚΕΡ, το iGaming και τα VLTs. Η συνολική διανομή προς μετόχους φτάνει τα 1,30 ευρώ/μετοχή.
Allwyn-Ελλάδα
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΟΠΑΠ: Έσοδα-ρεκόρ 2,41 δισ. το 2025, άνοδος κόστους και στήριξη από online

Ο ΟΠΑΠ έκλεισε το 2025 με καθαρά έσοδα προ εισφορών, 2,41 δισ. ευρώ, αυξημένα κατά 4,9%, καθώς ενισχύθηκαν τόσο οι ψηφιακές δραστηριότητες όσο και η επίγεια παρουσία μέσω του δικτύου καταστημάτων.
Χρηματιστήριο και νομίσματα
ΑΓΟΡΕΣ

ΧΑ: Πιέσεις στις τράπεζες και στηρίγματα από επιλεγμένα blue chips

Η χρηματιστηριακή αγορά υποχωρεί ελαφρώς, περιορίζοντας τις αρχικές απώλειες. Υπεραποδίδουν οι μετοχές Viohalco, Elvalhalcor και ΟΤΕ, ενώ πιέζονται οι τράπεζες και ο ΟΠΑΠ. Ο τζίρος φτάνει τα 190,35 εκατ. ευρώ.