ΓΔ: 2211.89 0.25% Τζίρος: 141.07 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:56:39

O τελικός του Champions League με τον Μελέτη Ηλία στο ΟΠΑΠ Game Time

Τι λέει ο δημοφιλής ηθοποιός για τη Μάντσεστερ Σίτι, την Ίντερ που δίνουν μάχη για την κορυφή της Ευρώπης το Σάββατο και τον Γκουαρδιόλα.

Η Μάντσεστερ Σίτι και η Ίντερ δίνουν μάχη για την κορυφή της Ευρώπης το Σάββατο, στην Κωνσταντινούπολη, στον τελικό του Champions League και η εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time φιλοξενεί τον Μελέτη Ηλία.
 
Ο δημοφιλής ηθοποιός σχολιάζει το μεγάλο παιχνίδι που διεξάγεται στο Ολυμπιακό Στάδιο Ατατούρκ (22:00).
 
Μιλάει για τη Μάντσεστερ Σίτι που κυνηγάει το πρώτο Champions League της ιστορίας της και την Ίντερ που διεκδικεί το 4ο ευρωπαϊκό της πρωτάθλημα. Αναφέρεται ακόμα στον διακαή πόθο του Πεπ Γκουαρδιόλα για να κατακτήσει με τους «πολίτες» το βαρύτιμο τρόπαιο και τις επιδόσεις του βαρύ πυροβολικού τους, Έρλινγκ Χάαλαντ.
 
Ο Μελέτης Ηλίας, ο οποίος είναι ένθερμος υποστηρικτής της ΑΕΚ, αναφέρεται στη μεγάλη επιτυχία της ομάδας του να κατακτήσει εφέτος το νταμπλ και στην ώθηση που της έδωσε η OPAP Arena.
     
Δείτε το βίντεο:

 

https://youtu.be/chGf_bw6_NE

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νίκος Δένδιας
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Ο... «θεσμικός» Δένδιας, η πλατφόρμα ανακοπής πλειστηριασμών και η Snappi

Ο Δενδιας λύνει ολα τα προβήματα που δεν μπορεί να λύσει η κυβέρνηση, γιατί καθυστερεί η νέα πλατφρόρμα για ανακοπές πλειστηριασμών, η κρίσιμη ημέρα για ΟΠΑΠ και γιατί η ΤΙΤΑΝ θα προχωρήσει σε νέες εξαγορές.
Νέα εποχή Pamestoixima
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

ΟΠΑΠ: Πάνω από 110 εκατ. ευρώ κέρδη από το Πάμε Στοίχημα τον Δεκέμβριο

Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ μοίρασε πάνω από 110 εκατ. ευρώ κέρδη τον Δεκέμβριο 2025. Την εβδομάδα 30/12-5/1 τα κέρδη ξεπέρασαν τα 20 εκατ., με κορυφαίο νικητή στο Ρέθυμνο που κέρδισε 58.781,25 ευρώ.
Μαρία Καρυστιανού
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Η Καρυστιανού, το μήνυμα Karras (ΟΠΑΠ) και η «κόντρα» Πειραιώς - Alpha

Καθησυχαστικός στους μετόχους του ΟΠΑΠ ο Jan Karas. η «μάχη» για την κεφαλαιοποίηση Alpha Bank - Πειραιώς, κυνηγώντας τον Βαρουφάκη για το χόρτο, η Καρυστιανού, η αριστερή... πολυκατοικία και ο Κ. Μητσοτάκης.
Κίμπερλυ Γκίλφοϊλ
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Τα ξεχασμένα σχόλια Γκίλφοϊλ, η κρίσιμη ΓΣ του ΟΠΑΠ και o Κ. Μητσοτάκης

Οι ξεχασμένες ειρωνείες της K, Γκίλφοϊλ, η κόντρα στο ρεύμα δήλωση Μητσοτάκη, η Γερμανία ομολογεί ότι δέχεται υβριδικές επιθέσεις από Ρωσία, κρίσιμη ΓΣ για το μέλλον του ΟΠΑΠ και ποιες χώρες διεκδικούν τη θέση του Αντιπροέδρου στην ΕΚΤ.
Χρίστος Δήμας
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Οι επενδύσεις που δεν έσωσαν το FIR Aθηνών, τα deals στα τρόφιμα και το ΧΑ

Οι επενδύσεις των 300 εκατ. για τον εκσυγχρονισμό της YΠΑ, η «ασφάλεια» του Χρ. Δήμα, έρχονται νέα deals σε τρόφιμα και σούπερ μάρκετ, γιατί θα πληρώσουμε ακριβότερα το ρεύμα το 2026 και το ανοδικό ξέσπασμα στο ΧΑ.