ΓΔ: 2212.55 0.28% Τζίρος: 142.28 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:59:39

To Final Four της Euroleague στο ΟΠΑΠ Game Time με Δ. Ντικούδη και Ν. Ζήση

Οι δύο πρώην διεθνείς μπασκετμπολίστες αναλύουν τους σημερινούς αγώνες Ολυμπιακός-Μονακό και Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης.

Η ώρα των ημιτελικών του Final Four της Euroleague έφτασε και η εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time φιλοξενεί τους Νίκο Ζήση και Δήμο Ντικούδη.

Οι δύο πρώην διεθνείς μπασκετμπολίστες αναλύουν τους σημερινούς ημιτελικούς, Ολυμπιακός-Μονακό (18:00) και Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης (21:00), που διεξάγονται στο Κάουνας της Λιθουανίας και ξεχωρίζουν τα φαβορί για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό. Εξηγούν γιατί ο Ολυμπιακός δικαίως βρίσκεται στο Final Four και τονίζουν ότι η Μονακό αν και «πρωτάρα» στην εφετινή διοργάνωση είναι μια πάρα πολύ επικίνδυνη ομάδα.

Ο GM της Εθνικής Ανδρών Νίκος Ζήσης και o υπεύθυνος των Εθνικών ομάδων Δήμος Ντικούδης σχολιάζουν επίσης την πρόσφατη κλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Μπάσκετ. Μιλούν για το μεγάλο ματς της Εθνικής Ομάδας με τις ΗΠΑ που θα πραγματοποιηθεί στη Μανίλα (28/08) καθώς και τι πρέπει να προσέξει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα για να έχει μία επιτυχημένη πορεία στη διοργάνωση.

https://youtu.be/uSmOT_LxRy0

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

λοταρία Σκρατς λογότυπο
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 3,5 εκατ. ευρώ σε μία εβδομάδα

Κέρδη άνω των 3,5 εκατ. ευρώ μοίρασε το ΣΚΡΑΤΣ την εβδομάδα 22-28 Δεκεμβρίου 2025, με συνολικές απολαβές 3.517.491 ευρώ. Δύο παίκτες στη Θεσσαλονίκη κέρδισαν από 10.000 ευρώ, ενώ κέρδη 3.000 ευρώ και 2.000 ευρώ καταγράφηκαν σε Αθήνα και Γλυφάδα.
λοταρία Σκρατς λογότυπο
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

ΣΚΡΑΤΣ: Πάνω από 3,4 εκατ. ευρώ κέρδισαν οι παίκτες σε μία εβδομάδα

Πάνω από 3,4 εκατ. ευρώ μοιράστηκαν στους νικητές του ΣΚΡΑΤΣ μέσα σε μία εβδομάδα, με κέρδη 10.000 ευρώ για τρεις παίκτες και δεκάδες ακόμη κέρδη από 1.000 έως 3.000 ευρώ σε διάφορες περιοχές.
Jan Karas και ΟΠΑΠ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αύριο αποκαλύπτεται ο νέος ΟΠΑΠ μετά το mega-deal με την Allwyn

Αύριο Παρασκευή 28 Νοεμβρίου η διοίκηση του ΟΠΑΠ θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις (Capital Market) για την επόμενη μέρα, τις μεγάλες προοπτικές και η επέκταση σε νέες δραστηριότητας μετά το deal με την Allwyn.