ΓΔ: 2220.44 0.64% Τζίρος: 187.98 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:28:39
Φωτο: ΟΠΑΠ

ΟΠΑΠ Game Time: O Γιάννης Σερέτης για το κρίσιμο ματς ΟΣΦΠ - ΠΑΟ

Ο γνωστός δημοσιογράφος μιλάει για τον αγώνα Άρης-ΑΕK και το ιταλικό ντέρμπι Ρόμα-Ίντερ.

Οι μάχες για τον τίτλο συνεχίζονται την Κυριακή (20:00) στην προτελευταία αγωνιστική της Super League και η εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time φιλοξενεί τον Γιάννη Σερέτη.

Ο γνωστός δημοσιογράφος σχολιάζει το ντέρμπι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και εξηγεί πόσο σημαντικό είναι το γεγονός ότι ο αγώνας θα γίνει χωρίς φιλάθλους. Μιλάει για το ισχυρό κίνητρο αλλά και το μεγάλο άγχος που θα έχει ο Παναθηναϊκός, καθώς για το αήττητο σερί του Ιβάν Γιοβάνοβιτς κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

Σχολιάζει ακόμα το άλλο μεγάλο παιχνίδι της Super League ανάμεσα στον Άρη και ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και το σαββατιάτικο (19:00) ντέρμπι της Serie A, Ρόμα-Ίντερ.   

Δείτε το βίντεο:

https://youtu.be/0L9GujPueys

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νίκος Δένδιας
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Ο... «θεσμικός» Δένδιας, η πλατφόρμα ανακοπής πλειστηριασμών και η Snappi

Ο Δενδιας λύνει ολα τα προβήματα που δεν μπορεί να λύσει η κυβέρνηση, γιατί καθυστερεί η νέα πλατφρόρμα για ανακοπές πλειστηριασμών, η κρίσιμη ημέρα για ΟΠΑΠ και γιατί η ΤΙΤΑΝ θα προχωρήσει σε νέες εξαγορές.
Νέα εποχή Pamestoixima
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

ΟΠΑΠ: Πάνω από 110 εκατ. ευρώ κέρδη από το Πάμε Στοίχημα τον Δεκέμβριο

Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ μοίρασε πάνω από 110 εκατ. ευρώ κέρδη τον Δεκέμβριο 2025. Την εβδομάδα 30/12-5/1 τα κέρδη ξεπέρασαν τα 20 εκατ., με κορυφαίο νικητή στο Ρέθυμνο που κέρδισε 58.781,25 ευρώ.
Μαρία Καρυστιανού
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Η Καρυστιανού, το μήνυμα Karras (ΟΠΑΠ) και η «κόντρα» Πειραιώς - Alpha

Καθησυχαστικός στους μετόχους του ΟΠΑΠ ο Jan Karas. η «μάχη» για την κεφαλαιοποίηση Alpha Bank - Πειραιώς, κυνηγώντας τον Βαρουφάκη για το χόρτο, η Καρυστιανού, η αριστερή... πολυκατοικία και ο Κ. Μητσοτάκης.
Κίμπερλυ Γκίλφοϊλ
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Τα ξεχασμένα σχόλια Γκίλφοϊλ, η κρίσιμη ΓΣ του ΟΠΑΠ και o Κ. Μητσοτάκης

Οι ξεχασμένες ειρωνείες της K, Γκίλφοϊλ, η κόντρα στο ρεύμα δήλωση Μητσοτάκη, η Γερμανία ομολογεί ότι δέχεται υβριδικές επιθέσεις από Ρωσία, κρίσιμη ΓΣ για το μέλλον του ΟΠΑΠ και ποιες χώρες διεκδικούν τη θέση του Αντιπροέδρου στην ΕΚΤ.
Χρίστος Δήμας
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Οι επενδύσεις που δεν έσωσαν το FIR Aθηνών, τα deals στα τρόφιμα και το ΧΑ

Οι επενδύσεις των 300 εκατ. για τον εκσυγχρονισμό της YΠΑ, η «ασφάλεια» του Χρ. Δήμα, έρχονται νέα deals σε τρόφιμα και σούπερ μάρκετ, γιατί θα πληρώσουμε ακριβότερα το ρεύμα το 2026 και το ανοδικό ξέσπασμα στο ΧΑ.