ΓΔ: 2132.56 0.10% Τζίρος: 267.45 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01

Το ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακός στο ΟΠΑΠ GAME TIME με τον Διονύση Χιώτη

Ο πρώην διεθνής τερματοφύλακας μιλάει ακόμα για τους αγώνες της Premier League, Κρίσταλ Πάλας - Μάντσεστερ Σίτι και της Bundesliga, Σάλκε - Ντόρτμουντ.

Η αυλαία πέφτει την Κυριακή στην κανονική περίοδο της Super League και η εβδομαδιαία εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time φιλοξενεί τον Διονύση Χιώτη.

Ο πρώην διεθνής γκολκίπερ και νυν Υπεύθυνος Ανάπτυξης Τερματοφυλάκων της ΑΕΚ αναλύει το ντέρμπι της πρωτοπόρου της βαθμολογίας με τον Ολυμπιακό στην OPAP Arena (19:00). Υποστηρίζει ότι την Κυριακή η ΑΕΚ θα κάνει ακόμα καλύτερη εμφάνιση από αυτή στον ημιτελικό του Κυπέλλου όπου κέρδισε με 3-0 τον Ολυμπιακό.

Ο Διονύσης Χιώτης, ο οποίος έχει αγωνιστεί στους «8» του Champions League με τον ΑΠΟΕΛ, σχολιάζει ακόμα τον αγώνα της Premier League, Κρίσταλ Πάλας-Μάντσεστερ Σίτι και το ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρ, Σάλκε-Ντόρτμουντ. Και οι 2 αναμετρήσεις θα διεξαχθούν το Σάββατο στις 19:30.

Δείτε το βίντεο:

 

https://youtu.be/nhMNY_fWdiU

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Jan Karas
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΟΠΑΠ: Ρεκόρ εσόδων το 2025 και συνολική διανομή 1,30 ευρώ ανά μετοχή

Ο ΟΠΑΠ έκλεισε το 2025 με ρεκόρ στα έσοδα από παιχνίδια, πάνω από 2,4 δισ. ευρώ. Η διοίκηση έδειξε ως οδηγούς το ΤΖΟΚΕΡ, το iGaming και τα VLTs. Η συνολική διανομή προς μετόχους φτάνει τα 1,30 ευρώ/μετοχή.
Allwyn-Ελλάδα
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΟΠΑΠ: Έσοδα-ρεκόρ 2,41 δισ. το 2025, άνοδος κόστους και στήριξη από online

Ο ΟΠΑΠ έκλεισε το 2025 με καθαρά έσοδα προ εισφορών, 2,41 δισ. ευρώ, αυξημένα κατά 4,9%, καθώς ενισχύθηκαν τόσο οι ψηφιακές δραστηριότητες όσο και η επίγεια παρουσία μέσω του δικτύου καταστημάτων.
Χρηματιστήριο και νομίσματα
ΑΓΟΡΕΣ

ΧΑ: Πιέσεις στις τράπεζες και στηρίγματα από επιλεγμένα blue chips

Η χρηματιστηριακή αγορά υποχωρεί ελαφρώς, περιορίζοντας τις αρχικές απώλειες. Υπεραποδίδουν οι μετοχές Viohalco, Elvalhalcor και ΟΤΕ, ενώ πιέζονται οι τράπεζες και ο ΟΠΑΠ. Ο τζίρος φτάνει τα 190,35 εκατ. ευρώ.