ΓΔ: 2218.96 0.57% Τζίρος: 187.06 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:26:39

ΟΠΑΠ Game Time: Στο ρυθμό του ΟΠΑΠ Final 8 με τον Πάρις Λι

Ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ του Παναθηναϊκού μιλάει για τον προημιτελικό της Παρασκευής (19:15) με τον Κολοσσό Ρόδου και τον πιθανό ημιτελικό του Σαββάτου (19:15) με τον Ολυμπιακό.

Αφιερωμένο στο Κύπελλο ΟΠΑΠ Final 8 είναι το ΟΠΑΠ Game Time αυτής της εβδομάδας με καλεσμένο τον Πάρις Λι. Η μεγάλη γιορτή του μπάσκετ, με την υποστήριξη του ΟΠΑΠ, ξεκινάει σήμερα στο Ηράκλειο της Κρήτης, με τη συμμετοχή για πρώτη φορά 8 ομάδων.

Ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ του Παναθηναϊκού μιλάει για τον προημιτελικό της Παρασκευής (19:15) με τον Κολοσσό Ρόδου και τον πιθανό ημιτελικό του Σαββάτου (19:15) με τον Ολυμπιακό.

Ο Πάρις Λι αναφέρεται στους στόχους του Παναθηναϊκού για την τρέχουσα σεζόν, τις προσωπικές του επιδιώξεις και στέλνει ένα μήνυμα στους φιλάθλους της ομάδας εν όψει του ΟΠΑΠ Final 8.

Δείτε το βίντεο:

 

https://youtu.be/wvReV_WLyfA

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νίκος Δένδιας
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Ο... «θεσμικός» Δένδιας, η πλατφόρμα ανακοπής πλειστηριασμών και η Snappi

Ο Δενδιας λύνει ολα τα προβήματα που δεν μπορεί να λύσει η κυβέρνηση, γιατί καθυστερεί η νέα πλατφρόρμα για ανακοπές πλειστηριασμών, η κρίσιμη ημέρα για ΟΠΑΠ και γιατί η ΤΙΤΑΝ θα προχωρήσει σε νέες εξαγορές.
Νέα εποχή Pamestoixima
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

ΟΠΑΠ: Πάνω από 110 εκατ. ευρώ κέρδη από το Πάμε Στοίχημα τον Δεκέμβριο

Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ μοίρασε πάνω από 110 εκατ. ευρώ κέρδη τον Δεκέμβριο 2025. Την εβδομάδα 30/12-5/1 τα κέρδη ξεπέρασαν τα 20 εκατ., με κορυφαίο νικητή στο Ρέθυμνο που κέρδισε 58.781,25 ευρώ.
Μαρία Καρυστιανού
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Η Καρυστιανού, το μήνυμα Karras (ΟΠΑΠ) και η «κόντρα» Πειραιώς - Alpha

Καθησυχαστικός στους μετόχους του ΟΠΑΠ ο Jan Karas. η «μάχη» για την κεφαλαιοποίηση Alpha Bank - Πειραιώς, κυνηγώντας τον Βαρουφάκη για το χόρτο, η Καρυστιανού, η αριστερή... πολυκατοικία και ο Κ. Μητσοτάκης.
Κίμπερλυ Γκίλφοϊλ
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Τα ξεχασμένα σχόλια Γκίλφοϊλ, η κρίσιμη ΓΣ του ΟΠΑΠ και o Κ. Μητσοτάκης

Οι ξεχασμένες ειρωνείες της K, Γκίλφοϊλ, η κόντρα στο ρεύμα δήλωση Μητσοτάκη, η Γερμανία ομολογεί ότι δέχεται υβριδικές επιθέσεις από Ρωσία, κρίσιμη ΓΣ για το μέλλον του ΟΠΑΠ και ποιες χώρες διεκδικούν τη θέση του Αντιπροέδρου στην ΕΚΤ.
Χρίστος Δήμας
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Οι επενδύσεις που δεν έσωσαν το FIR Aθηνών, τα deals στα τρόφιμα και το ΧΑ

Οι επενδύσεις των 300 εκατ. για τον εκσυγχρονισμό της YΠΑ, η «ασφάλεια» του Χρ. Δήμα, έρχονται νέα deals σε τρόφιμα και σούπερ μάρκετ, γιατί θα πληρώσουμε ακριβότερα το ρεύμα το 2026 και το ανοδικό ξέσπασμα στο ΧΑ.