ΓΔ: 2110.14 0.58% Τζίρος: 240.15 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00

Ο Αντώνης Πετρόπουλος σκοράρει στο ΟΠΑΠ Game Time

Τι βλέπει ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και τα κυριακάτικα ματς της Super League.

Η μάχη για τον τίτλο συνεχίζεται στη Super League και η εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time φιλοξενεί τον Αντώνη Πετρόπουλο. Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού μιλάει για το μεγάλο ντέρμπι του πρωτοπόρου του Πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΟΚ, την Κυριακή (19:30) στη «Λεωφόρο». Πιστεύει ότι οι «πράσινοι» θα παρουσιάσουν ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου όπου γνώρισαν την ήττα με 2-0 στην Τούμπα.

Σχολιάζει ακόμα τα Κυριακάτικα παιχνίδια των άλλων δύο ομάδων που διεκδικούν τον τίτλο, της ΑΕΚ, με τον Ιωνικό στην Νίκαια (16:00) και του Ολυμπιακού, με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (20:30) και εξηγεί ποια ομάδα πιστεύει ότι έχει το προβάδισμα για να κατακτήσει εφέτος το Πρωτάθλημα.

Ακόμη, αναφέρεται στο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Premier League,  Άρσεναλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που θα διεξαχθεί την Κυριακή (18:30).

https://youtu.be/B0Xq_CjF4j8

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σκρατς
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Δύο «μνηστήρες» στον διαγωνισμό για τη σύμβαση των κρατικών λαχείων

Ευχαριστημένοι στο Υπερταμείο από το ειδικό βάρος των δύο υποψηφίων -ΟΠΑΠ και Brightstar. Εκτιμούν ότι ο διαγωνισμός θα φτάσει μέχρι το τέλος, δηλαδή την κατάθεση των δεσμευτικών προσφορών.