ΓΔ: 2219.32 0.59% Τζίρος: 268.92 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00

Λαϊκό Λαχείο: Αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη κλήρωση των 2.550.000 ευρώ

«Το αυριανό τζακ-ποτ είναι από τα υψηλότερα του έτους, γεγονός που έχει προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο κοινό», τονίζει ο κ. Γεράσιμος Κουλούρης, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στην Καλλιθέα.

Συνολικά κέρδη έως 2.550.000 ευρώ μοιράζει η 41η κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου που θα πραγματοποιηθεί αύριο. Στο παιχνίδι έχουν σημειωθεί επτά συνεχόμενα τζακ ποτ χωρίς να έχει βρεθεί μεγάλος νικητής.

Στα ύψη το ενδιαφέρον των παικτών

«Το αυριανό τζακ-ποτ είναι από τα υψηλότερα του έτους, γεγονός που έχει προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο κοινό», τονίζει ο κ. Γεράσιμος Κουλούρης, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «το παιχνίδι έχει το δικό του σταθερό κοινό, αλλά τώρα με το μεγάλο τζακ ποτ αγοράζουν λαχνούς κι άλλοι πελάτες μας. Μάλιστα, αρκετοί από τους πελάτες του καταστήματος που επιλέγουν λαχνούς με το ίδιο λήγοντα για χρόνια, δοκιμάζουν την τύχη τους και σε άλλους, διαφορετικούς».

Ένας στους δύο κερδίζει

Ένας στους δύο παίκτες του ιστορικού παιχνιδιού του ΟΠΑΠ κερδίζουν τουλάχιστον 10 ευρώ στην πεντάδα, καθώς όλοι οι μονοί ή ζυγοί λήγοντες κερδίζουν, ανάλογα με το αν το τελευταίο ψηφίο του Μεγάλου Λαχνού της κλήρωσης είναι μονό ή ζυγό.

«Δεν είναι λίγοι οι πελάτες μας που παίρνουν δύο πεντάδες πριν την κλήρωση» προσθέτει ο κ. Κουλούρης και εξηγεί «έχουν καταλάβει πως, πλέον, έχουν 50% πιθανότητες για κέρδη με τους μονούς και τους ζυγούς λήγοντες. Έτσι, αγοράζοντας δύο πεντάδες, μία με λήγοντα μονό και μία με ζυγό, αυξάνουν τις πιθανότητές τους για το μεγάλο έπαθλο, ξοδεύοντας ουσιαστικά μόνο 10 ευρώ».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νίκος Δένδιας
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Ο... «θεσμικός» Δένδιας, η πλατφόρμα ανακοπής πλειστηριασμών και η Snappi

Ο Δενδιας λύνει ολα τα προβήματα που δεν μπορεί να λύσει η κυβέρνηση, γιατί καθυστερεί η νέα πλατφρόρμα για ανακοπές πλειστηριασμών, η κρίσιμη ημέρα για ΟΠΑΠ και γιατί η ΤΙΤΑΝ θα προχωρήσει σε νέες εξαγορές.
Νέα εποχή Pamestoixima
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

ΟΠΑΠ: Πάνω από 110 εκατ. ευρώ κέρδη από το Πάμε Στοίχημα τον Δεκέμβριο

Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ μοίρασε πάνω από 110 εκατ. ευρώ κέρδη τον Δεκέμβριο 2025. Την εβδομάδα 30/12-5/1 τα κέρδη ξεπέρασαν τα 20 εκατ., με κορυφαίο νικητή στο Ρέθυμνο που κέρδισε 58.781,25 ευρώ.
Μαρία Καρυστιανού
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Η Καρυστιανού, το μήνυμα Karras (ΟΠΑΠ) και η «κόντρα» Πειραιώς - Alpha

Καθησυχαστικός στους μετόχους του ΟΠΑΠ ο Jan Karas. η «μάχη» για την κεφαλαιοποίηση Alpha Bank - Πειραιώς, κυνηγώντας τον Βαρουφάκη για το χόρτο, η Καρυστιανού, η αριστερή... πολυκατοικία και ο Κ. Μητσοτάκης.
Κίμπερλυ Γκίλφοϊλ
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Τα ξεχασμένα σχόλια Γκίλφοϊλ, η κρίσιμη ΓΣ του ΟΠΑΠ και o Κ. Μητσοτάκης

Οι ξεχασμένες ειρωνείες της K, Γκίλφοϊλ, η κόντρα στο ρεύμα δήλωση Μητσοτάκη, η Γερμανία ομολογεί ότι δέχεται υβριδικές επιθέσεις από Ρωσία, κρίσιμη ΓΣ για το μέλλον του ΟΠΑΠ και ποιες χώρες διεκδικούν τη θέση του Αντιπροέδρου στην ΕΚΤ.
Χρίστος Δήμας
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Οι επενδύσεις που δεν έσωσαν το FIR Aθηνών, τα deals στα τρόφιμα και το ΧΑ

Οι επενδύσεις των 300 εκατ. για τον εκσυγχρονισμό της YΠΑ, η «ασφάλεια» του Χρ. Δήμα, έρχονται νέα deals σε τρόφιμα και σούπερ μάρκετ, γιατί θα πληρώσουμε ακριβότερα το ρεύμα το 2026 και το ανοδικό ξέσπασμα στο ΧΑ.